Debeli Ronaldo Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ne. Net ti treba samo prilikom aktiviranja igre i pečovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ne. Net ti treba samo prilikom aktiviranja igre i pečovanja. Iako skinem preko steama ? Zar ne moram biti konektovan na svoj acc na steamu ? , ako je tako, to onda i nije toliko lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Tako bar može na ovoj mojoj beta verziji. Ne bi trebalo da se razlikuje ni na regularnim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Da i ja mislim da moras samo da se registrujes.Sto se tiče DEMO verzije meni mora biti upaljen net dok se startuje igrica, pa me to pomalo buni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ne bi trebalo da se to događa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Zašto? Meni upali Steam ali nemoram nužno biti logiran da bih igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Meni kad je isključen net a pokrećem fm treba malo više vremena dok učita. Valjda steam uvek pokreće igru ali izgubi malo vremena dok pokuša da se poveže na net. Tačnije steam uvek pokreće igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Sto se tice demo verzije, ako nisam konektovan sa netom, treba mu duze da se pokrene. Ali iz SI su rekli da za demo verziju ne moras biti konektovan na net. Dok za FM skinut sa neta nisam siguran, rekao bih da moras imati net. Bas cu sad da se raspitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Mislim da ne moraš imati net. Nije ovo prva godina da može FM da se igra preko steama. Ako je moglo ranije bez neta ne vidim razlog da se to sad menja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Skipper, spremi se da mi od sledećeg ponedeljka opravdavaš časove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ako je tako, onda bih i ja mogao preko steama da skinem ovaj FM. Imas li link od neke stranice sa koje mogu da skinem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 http://store.steampowered.com/app/71270/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 http://store.steampowered.com/app/71270/ Taman danas dosla rodbina, ubo sam nekih 50 evrica, taman iduci mjesec kad otvorim paypal kupim i ja sretan. Do cu da vidim hoce li rijesiti bug sa 3d ME, a imam i nekog nerjesenog posla sa Partizanom na FM11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Kažu oni... [hs width=300 height=300]http://img803.imageshack.us/img803/5357/screenshot088.jpg[/hs] a ja se ne slažem... [hs width=300 height=300]http://img12.imageshack.us/img12/3206/screenshot089qx.jpg[/hs] odlična pojačanja... :respekt: koliki TB si imao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 20+M€ Reko sam da ću osvojit ligu. Još sam doveo ongo Shaquiria iz Basela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 a kvota 501 da ćeš osvojiti,da mogu odmah bih stavio bar 10e da uzimaš titulu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Probao sam demo sa Milanom, i unatoč Ibri, Patu i ostalima, imamo velike probleme u napadu, pobeđujemo najviše 1-0. A u međuvremenu Real Madrid pobedio Benficu na Luzu sa 8-1 (Ronaldo 5). Največi šok su povrede: u meču u Leverkusenu povredilo se čak 5 (!) igrača: Pato, Cassano, Van Bommel, Nesta i Zambrotta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ne znam ja da li se meni samo cini ili je mnogo laksi.Sad ti sve scouting obavi ako hoces + lakse se pobedjuju mecevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ne znam ja da li se meni samo cini ili je mnogo laksi.Sad ti sve scouting obavi ako hoces + lakse se pobedjuju mecevi. Svaki demo je laksi od zavrsne verzije. Bila je to stvar i prosle godine i predprosle godine. Finalna verzija bude malo teza, ali opet mi se cini da je nekako prelagana. Gledam sa Partizanom u 3. sezoni sam uzeo Ligu Uefa na FM11, i to sam u finalu tukao Porto 4-1. Ali eto, valjda ce FM12, finalna verzija, biti najteza do sada. Bio bi red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Jeste da se nerviram kad ne mogu lako da pobjeđujem, ali to je realno, kakve god igrače da dovedeš za nekih 5-6 sezona u Jelen Super ligu (npr.) nema šanse da osvojiš LŠ, a to su neki uspijevali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Jeste da se nerviram kad ne mogu lako da pobjeđujem, ali to je realno, kakve god igrače da dovedeš za nekih 5-6 sezona u Jelen Super ligu (npr.) nema šanse da osvojiš LŠ, a to su neki uspijevali. Jan Oblak, Santon, Mazuch, Burdisso, Volkov, J. Dos Santos, Guarin, Sosa, Lazar Markovic, J. Viera, Bueno. Moj tim. Najskuplje sam platio Santona ( 11m) i to na poluzesoni. Do tad mi je 2 godine igrao Kelly. Uzas brate, bas ce jedan Dos Santos iz Barce doci u Partizan, ili Santon preci iz Intera u neki klub iz SA. Da bar ne mogu nista da osvojim, da na prvi euro trofej cekam jedno 7-8 godina koliko bi i trebalo, mozda bi i imao volju da igram. Sta ces kad pobjedim jedan Tottenham u gostima 3-1 ? Postane smor. Sto teze, duze ce trajati i bice zabavnije i veci uspjeh kad nesto osvojis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Pa o tome i ja pričam, ja igrao sad na FM11 zadnji sejv sa Borcem iz BL odigrao 5 sezona i tek u 5. sezoni sam ušao u LE jer nisam htjeo da dovodim neke igrače za koje sam imao love i koji su bili bolji od bilo kog igrača u BiH ligi samo sam dovodio regene do 200k maksimalno sam davao, da mi bude što zanimljivije igrati i da traje što duže. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ne bi bilo tako lose igrati, samo opet ti dodje na isto. Nadjes nekog regena sa dobrim PA, dovedes ga za male pare i preko njega uletis u Evropu. Da bar hoce staviti da AI dovodi bolje igrace, da ne gledaju po rejtingu. Ali ne mozes tu nista. 2-3 sezone i opet sve iznova sa nekim drugim timom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Pa da, nalazim odlične regene, ali ih uprava prve 4 sezone sve rasproda za malo novca i na kraju niti sam zaradio išta, em moram da tražim zamjenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 [hs width=500 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2C/11K/3e6zzBpe/ss.png[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts