Compact Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Sto vam daje inspiraciju da igrate FM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Trenutno nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Evo inspiracije za Vetusa Ja kad igram FM nadjem nekog talenta iz Brazila i dovodim ga u neke lige na Balkanu pretezno su to likovi za 15god koji kostaju 500 000 i onda moram da cekam 3-4god da mi on dodje a ja ga moram probati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 nastavio sam da vodim Partizan, nasao sam nekog regena iz Maroka, sad cekam da dodje ima 16 god. 450k sam ga platio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Pametno si postupio Ali su mi bolji Brazilci i oni iz JAR-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 kad uzmem neki manji klub, a uprava obeca novi stadio sledece seone, onda moram da ostanem makar jos godinu dana da vidim kakav ce da bude novi stadion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Inspiracija mi jednaka nuli. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Inspiracija mi jednaka nuli. :pras: Pogledaj koju utakmicu, Snimku navijanja, uvik se nađe nešta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kune Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 I meni je inspiracija kada promenim skin ili tako nesto. To mi da zelju da nastavim igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 meni nista ne daje inspiraciju...meni se fm igra samo prvih 3,4 meseca posle me mrzi ukljucim new game i ne znam koji klub da uzmem i uskljucim fm tako je uvek... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Inspiraciju mi daje da vidim koliko sam uopšte savladao ovu igricu u poslednjih 11 godina koliko je igram.I sledeći FM će mi davati još veću informaciju.Igraću ga dokle god budem mogao da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Inspiraciju mi uvek dodje kada odgledam neku fudbalsku utakmicu i jos ako jedan tim, "razvali" drugog (Argentina - Nemacka ) onda uvek pokusam da kopiram njihovu igru u FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Najveca inspiracija mi je kada sa mojim wolvsima ucitam poziciju i vidim da mi pola tima ima Wnt a zatim kliknem na wnt i vidim da ih traze barsa inter juve bayer...Inace nakon svake odgledane tekme se zakacim sa drustvom zato sto neprestano pametujempa posle toga moram da pokrenem FM i odigram jednu kako bi im pokazao sta je to po meni bio problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Najveca inspiracija mi je kada sa mojim wolvsima ucitam poziciju i vidim da mi pola tima ima Wnt a zatim kliknem na wnt i vidim da ih traze barsa inter juve bayer...Inace nakon svake odgledane tekme se zakacim sa drustvom zato sto neprestano pametujempa posle toga moram da pokrenem FM i odigram jednu kako bi im pokazao sta je to po meni bio problem tako isto i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Kao sto rece ZeexBBB najjaca stvar je kupovati klince anonimuse i igrati sa njima ili ih cekati da dodju... Secam se da sam na FM2008 sa Ajax-om osvojio 3 LS za redom i sve sa anonimusima... Doduse vecina ih u FM2009 i 2010 u velikim klubovima... Tipa Piatti, Escudero, Breno, Guilherme itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Te koje si nabrojao nisu anónimusi.. Za njih se zna od devetke,a oni veći ovisnici ih znaju od osmice.. =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Piatti i Breno još od sedmice,iako su u osmici bili još bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Te koje si nabrojao nisu anónimusi.. Za njih se zna od devetke,a oni veći ovisnici ih znaju od osmice.. =D Villa buraz procitaj post pa onda komentarisi... Napisao sam da sam ih dovodio na FM2008, BREEEEEEE :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ja opet ostao bez inspiracije, ponovo mi pukao sejv, ovog puta sa Zeljeznicarom, pocinje opasno da me nervira to... Sad cu da krenem sa voljenim Liverpulom, ako to ne pomogne, ne znam sta ce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ja opet ostao bez inspiracije, ponovo mi pukao sejv, ovog puta sa Zeljeznicarom, pocinje opasno da me nervira to... Sad cu da krenem sa voljenim Liverpulom, ako to ne pomogne, ne znam sta ce... Y.N.W.A. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Bas me sad nešto pere da krenem sa nekim srpskim klubom.. Možda zvezda ili OFK.. A fm najbliži je 300 km udaljen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts