zhule Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 JBS ga drug, ja dovedem u startu 10-20 igraca na free i uglavnom iz J.Amerike... I bolje da igram edit bez ogranicenja, nego da igram neke druge lige koje mi nisu zanimljive... :: :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Ali to nije realnost,to je isto kao da prabacis Messi-ja u Vojvodinu (npr). Svako ima stvar izbora, da igra sa orginalnom DB, ili da igra sa izmjenjenom. O ukusima se ne raspravlja. I nije isto. Jedna je stvar kad sebi povecas pare, reputaciju i slicno, da dovedes najbolje igrace, a druga je stvar kad napravis DB gdje su svi clanovi EU da ne bi bilo glupih radih dozvola, kako za tvoj, tako i za druge klubove :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 http://sportal.rs/news.php?id=60091 postoji to pravilo u rl. Meni je bolje sa njim a od sledeće sezone će biti još bolje jer se smanjuje na tri stranca. Dakle samo najkvalitetnije će i Partizan i zvezda dovoditi i neće imati pravo na grešku u izboru tih igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Leeds United ... vratiti ih na stari slavni put ...a onda ako me neko bude trazio bicu sahranjen pored stadiona sa mojim imenom kao i u fm 11.... AND WE MARCHING ALL TOGETHER....AGAIN WEEEER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Hajduk,Lille,Rayo,Siena,QPR i mozda neki klub iz Rusije,Portugala..itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Na DEMO-u Barcelonu, a kad izadje FM onda Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Zvezda,Arsenal,Solihull Moorse,Boavistu i možda Pentagon krenem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Samo Radnicki Nis WEEEER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Odlucio sam i to je zvanicno. Partizan,PSG tj nastavljam save (demo) :dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Ne vidim razlog zasto da ova tema ostane otvorena. Sve sto imate za reci, recite ovdje http://www.fm-balkan.com/index.php?board=447.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts