SlobaGrobar Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Trebaš da osvojiš ligu šampiona sa klubovima iz sledećih gradova: Moskva, Sankt Petesburg, Atina, Pariz, London, Berlin, Instanbul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Da, ali možeš započet sa Zenitom otpočetka, a Pentagon moraš nezaposlen sa najgorom reputacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 al ipak je teže osvojit ligu prvaka sa Grcima i Turcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Mislim da je ipak teže izgradit reputaciju kad vodiš engleskog šestoligaša nego Zenit. Ovaj Metropolitan je lakši jer se može/mora brže osvojit LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Nije jedan od, nego je najteži. po meni,teži je metropoliten... :: Nije najtezi. Samim tim je i najtezi. ovo bi moglo u provale... Mislim da je ipak teže izgradit reputaciju kad vodiš engleskog šestoligaša nego Zenit. Ovaj Metropolitan je lakši jer se može/mora brže osvojit LP. mislim da je teži metropoliten,sada ću da pokušum ukratko i da obrazložim svoj stav: 1)mislim da je teže osvojiti ELŠ,sedam puta nego na svakom kontinentu po jednom. 2)u mentrop. ti kada osvojiš LŠ sa nekim klubom odmah moraš dati otkaz i čekati ponudu nekog od klubova koji dolazi iz nekog od ovih gradova(Moskva, Sankt Petesburg, Atina, Pariz, London, Berlin, Instanbul.).a i to čekanje bi moglo da potraje dosta 3)i osim sa Arsenalom ili CFC-om,sa klubovima iz svih ostalih gradova bi ti za osvajanje LŠ na pošten način bilo potrebno min. po dve sezone,i to naravno uz dosta sreće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 OK. To je tvoje mišljenje. Ja držim da je teži Pentagon. :spt Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Nisi moderator ne upozoravaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 po meni,teži je metropoliten... :: ovo bi moglo u provale... mislim da je teži metropoliten,sada ću da pokušum ukratko i da obrazložim svoj stav: 1)mislim da je teže osvojiti ELŠ,sedam puta nego na svakom kontinentu po jednom. 2)u mentrop. ti kada osvojiš LŠ sa nekim klubom odmah moraš dati otkaz i čekati ponudu nekog od klubova koji dolazi iz nekog od ovih gradova(Moskva, Sankt Petesburg, Atina, Pariz, London, Berlin, Instanbul.).a i to čekanje bi moglo da potraje dosta 3)i osim sa Arsenalom ili CFC-om,sa klubovima iz svih ostalih gradova bi ti za osvajanje LŠ na pošten način bilo potrebno min. po dve sezone,i to naravno uz dosta sreće... Izvuceno iz konteksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Nisi moderator ne upozoravaj. Pa šta ako nije moderator,u pravu je,ne moraš se ti uvijek javljati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Pa šta ako nije moderator,u pravu je,ne moraš se ti uvijek javljati 3. Ako niste moderator nemate pravo opominjati i upozoravati članove. - kršenje ovog pravila automatski znači kaznu 20 kaznenih poena BANG... Ja sam samo glas razuma, ja vas sve volem ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Dobro evo ja vam kazem sad da se drzite teme (Rene teme sto kazu Latini ::love:: ) Ja cu na demo-u voditi Man City pa posle Zvezda,LLM i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Pa šta ako nije moderator,u pravu je,ne moraš se ti uvijek javljati Aj si udari jedan jer nisi skužio da se samo zajebavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Necu de raspavljam sa tobom nema poente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Kakva rasprava? Šta ne kužiš da sprdam TSO-a? Dobro da nisi bio tu kad smo Paul i ja bili aktivni zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Citat: zhule Septembar 22, 2011, 06:04:18 posle podne partizan/zvezda, pa onda karlsruhe, koln... videcemo vodićeš i Partizan i Zvezdu...? Naravno... Nisam navijac tako da nema sukoba u srcu i glavi... :D Inace vodim klubove gde mogu dovesti TONU nonEU plejera... Nemacka, Holandija... A srpski klubovi iz ljubavi, ma da me kolje pravilo o ogranicenju stranaca... I kad ce bre taj DEMO? :lud: :lud: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 oće se demo moć besplatno skinit i gdje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 A srpski klubovi iz ljubavi, ma da me kolje pravilo o ogranicenju stranaca... da l' će kod nas opet biti onog glupog pravila da možeš imati max 4 igrača match squadu,jer mislim da to pravilo u RL ne postoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Pa bicemo valjda na vreme informisani... Naravno kolko dozvoljava forum... Ko prekrsi pravila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Kojih max 4 igraca ADI? Stranaca? Ako na njih mislis to je i u RL isto... Dakle to je pravilo JSL... 4 stranca ove sezone, sledece tri i tako ostaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 da mislio sam na strance...nmg da verujem šta kakvu sam glupost napisao. facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Zbog tih stranaca i ogranicenja postoji editor. Napravicu ja kad izadje FM12 da su svi clanovi EU ,tj da ne trebaju radne dozvole. A ako neko bude htio, napravim da i u JSL ne bude tog pravila za strance :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Tko ce docekat petak.. :pras: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 LingLing je napisao Zbog tih stranaca i ogranicenja postoji editor. Napravicu ja kad izadje FM12 da su svi clanovi EU ,tj da ne trebaju radne dozvole. A ako neko bude htio, napravim da i u JSL ne bude tog pravila za strance Drug moj ja cu prvi da se poigram sa tvojim izumom za JSL... Ako budes imao volje imas i pivo od mene... VAMOSS VAMOSS :aaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Zbog tih stranaca i ogranicenja postoji editor. Napravicu ja kad izadje FM12 da su svi clanovi EU ,tj da ne trebaju radne dozvole. A ako neko bude htio, napravim da i u JSL ne bude tog pravila za strance :: Ali to nije realnost,to je isto kao da prabacis Messi-ja u Vojvodinu (npr). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts