C.RONALDO7 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Veliki pozdrav svim zaljubljenicima u ovu igru. Nakon mnogo istrazivanja i zelje da stvorim sto bolju taktiku, dosao sam do, za sada, najboljeg resenja, i nadam se da cete se nakon testiranja i vi sloziti sa mnom. Formacija i timske instrukcije: http://www.image-upload.net/images/dkmtbfj8kyz9xp6nfopo_thumb.jpg Vazni atributi po pozicijama: GK: Aerial Ability, Command of Area, Handling, One on Ones, Reflexes, Composure, Concentration, Decisions, Positioning, Agility DR i DL: Crossing, Dribbling, Marking, Tackling, Anticipation, Concentration, Off the ball, Positioning, Teamwork, Work Rate Acceleration, Stamina DCR: Heading, Marking, Tackling, Composure, Concentration, Decisions, Determination, Positioning, Jumping, Strength DCL: Kao i DCR + Aggression, Bravery MCR: Dribbling, Finishing, First Touch, Long Shots, Passing, Creativity, Decisions, Determination, Off the ball, Teamwork, Work Rate MCL: First Touch, Heading, Marking, Passing, Tackling, Decisions, Determination, Positioning, Teamwork, Work Rate AMR i AML: Crossing, Dribbling, Technique, Decisions, Flair, Off the ball, Acceleration, Agility, Balance, Pace STR i STL: Dribbling, Finishing, First Touch, Anticipation, Composure, Off the ball, Acceleration, Agility, Balance, Pace Taktika je univerzalna, znaci dobra i u gostima kao i kod kuce. Testirao sam je sa Mancesterom, Totenhemom, Seviljom, Leverkuzenom, Zvezdom, Vest Hemom ... Tottenham 2010/2011: Premier League Champions, CL Quarter-Final, FA Cup Semi-Final (bez dovodjenja pojacanja) Sevilla 2010/2011: 3rd in Primera, Spanish Cup Semi-Final (bez dovodjenja pojacanja) Da sam imao dobrog asistenta u Sevilji, verujem da bi rezultati bili mnogo bolji, ali uprava mi nije dozvolila otpustanje asistenta. Crvena Zvezda 2010/2011: Dupla kruna (bez dovodjenja pojacanja) Finalnu verziju ove taktike napravio sam sa Leverkuzenom 2027. nakon mnogo uspesnih sezona, i sto se tice rezultata, i sto se tice istrazivanja. Naime sa njima sam osvojio sve sto se moze osvojiti u jednoj sezoni, i to vise puta. E sad neki saveti koje treba primeniti uz ovu taktiku: Teren: Standard. Match preparation: Attacking movement, workload maximum, preporucujem i selektovanje druge taktike, postavite neku za koju mislite da je dobra, po mogucstvu defanzivnu. Team talks and opposition instructions: To prepustite asistentu. Treninzi: Alavanja schedules. TRAININGS DOWNLOAD Sve golmane postaviti u: GK-Golmani (Training Focus:Handling svima) Sve odbrambene postaviti u: Defense-Odbrana (Training Focus:Tackling svima) Sve vezne postaviti u: Midfield-Vezni (Training Focus:Agility svima) Sve napadace postaviti u: Strikers-Napad (Training Focus:Composure svima) Sto se tice Training Focus-a, vasem najboljem izvodjacu slobodnih udaraca staviti free kicks, a najboljem izvodjacu kornera corners. Nadam se da necete zazaliti testiranjem ove taktike. Voleo bih da vidim vase komentare, utiske, rezultate postignute ovom taktikom, mozda neke predloge kako je poboljsati (ali uz predloge voleo bih da vidim i rezultate sa tim promenama, da ne bi ostalo samo na teoretisanju) TACTIC DOWNLOAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Evo sad cem je probati sa Zeljeznicarom pa cemo vidjet rezultate javim ti pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.RONALDO7 Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 Evo sad cem je probati sa Zeljeznicarom pa cemo vidjet rezultate javim ti pozzz I kako se pokazala sa Zeljom? Evo nekih mojih uspeha sa ovom taktikom: http://www.image-upload.net/images/x09emqi1ii71n7d4ib_thumb.jpg http://www.image-upload.net/images/f2ma6bkoppxt5nhnn31p_thumb.jpg Sa malim izmenama na mlc-u, veliki uspeh sa West Ham-om: http://www.image-upload.net/images/ud5j447s3mp7eb8txjec_thumb.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts