McBRIDE Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Izvinjavam se, nisam znao. Pricao sam sa jednim vasim moderatorom i rekao mi je da ovo pitanje mogu ovde postaviti. Jel ima neki najnoviji update za FM10. Nemam nesto dobar racunar, ali moze da se igra FM10 i trazim vec dugo najnoviji update ali ne mogu naci. Stvarno mi se igra ova igrica, nadam se da me razumijete. Ako neka ima link neka postavi bicu mu zahvalan puno. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Valjda će se neko od researchera javiti ako je upoznat ili bilo ko od članova ko igra fm10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nadam se da jos neko igra ovaj manager..pa da ima novi update pa da stavi link ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 (edited) Izvinjavam se, nisam znao. Pricao sam sa jednim vasim moderatorom i rekao mi je da ovo pitanje mogu ovde postaviti. Jel ima neki najnoviji update za FM10. Nemam nesto dobar racunar, ali moze da se igra FM10 i trazim vec dugo najnoviji update ali ne mogu naci. Stvarno mi se igra ova igrica, nadam se da me razumijete. Ako neka ima link neka postavi bicu mu zahvalan puno. Hvala unapred.ti komtno mozes igrat 12 (http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=2538&game=Football%20Manager%202012) pogledaj . Edited February 5, 2013 by pato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 ako mozes da igras fm10, mozes i fm13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ne mogu. Instalirao FM2012 i udje sve normalno, odradi one reklame na pocetku i kad mi treba uci u ono da idem new game, load game samo izbaci iz igrice skroz. Mislim da ne moze na moj racunar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 nije ti do toga aj na pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts