Marco Reus Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 -Glasanje za Pricu meseca Avgusta Veoma je opao broj prica na forumu.Pa i samim tim nije bilo tesko da se 3 price koje bi bilo nominovane za ovaj mesec.Nominovane su: 1. Ovo nije još jedna priča. ( dex6® ) Dex je krenuo jednu zanimljivu ideju sa Balkanskim Pentagonom.Prvi klub koji je vodio bio je Napredak (imao je vezu preko naseg Administratora foruma ) pa je potom preuzeo Sesvete s kojim je bio 4 na tabeli posle 16 odigranih kola.Zatim je preuzeo Maribor sa kojim je bio 2 na tabeli.Sad je krenuo sa Dinamom sa kojim je prosao grupnu fazu Lige Sampiona..Srecno Dex 2. One man,one life,one story,one truth...By PlayBoy (PlayBoy) Samo da napomenem da sam ubacio moju pricu iz razloga sto nema mnogo prica pa da popunim broj.Ne tako cesti ali dugi i smensni reporti odlikuju moju pricu.Veoma sam blizu posla u nekom klubu zato pratite u sledecem reportu cete saznati moj klub.Srecno Ja 3. Ne uznesi se u pobjedi, ne ponizi se u porazu (Joki) Zanimljivo je krenuo ovu pricu ali je potom stao sigurno se uplasio zato sto treba da kresne Rosie Ann. Srecno Joki Linkovi prica: Ovo nije još jedna priča One man,one life,one story,one truth...By PlayBoy Ne uznesi se u pobjedi, ne ponizi se u porazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Glas Dexinju smekerinju :dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Dao bih glas Joki-u ali stao je sa pričom kada je postalo najzanimljivije Moj glas ide PlayBoy ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 Ponovo pobedio ::love:: Hvala svima koji su glasali za mene sutra cu vas castiti sa jednim reportom ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts