Marco Reus Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 -Glasanje za Karijeru Meseca Avgusta- Naši članovi su nastali tamo gde su stali prošlog meseca. Bez predaha i dalje pišu svoje uspehe u karijerama a to me izuzetno raduje. Ovog meseca se pojavio jedan broj novih i iznimno obećavajućih karijera, a raduje me i činjenica da je većina onih starih dobrih karijera nastavljena. Nije bilo nimalo lako izabrati tri karijere koje će ući u izbor meseca, ali verujem da se oni koji nisu izabrani neće ljutiti jer je njihovo da vredno pišu nastavke a nagrada će stići kad tad. Takodje verujem da nikad nismo imali tri izednačenije karijere u izboru za karijeru meseca. Karijere koje su nominovane su: 1. PSV ( TSO™ ) TSO je nastavio da nas odusevljava svojim reportima i rezultatima sa PSV-om.Veoma je blizu osvajanje Lige Sampiona.Redom su padali Basel,Milan,Kayserispor,Bajern,Mancester Siti i Celsi na redu je Mancester Junaited da li ce uspeti da osvoji Ligu Sampiona videcemo..Srecno TSO 2. Inđija-GF 38-Fiorentina/Colombia-Juventus-Liverpool/Srbija (adi13) Jos jedna odlicna karijera na forumu.Adi ovu karijeru pise vec gotovo 3 meseca.Krenuo je od Indjije pa su se redom menjali klubovi GF38,Fiorenitna,Juventus i sadasnji Liverpul.Vodio je i Reperezentaciju Kolubije te sadasnju Repku Srbije.Da li ce odbraniti titulu najbolje price meseca videcemo.Srecno Adi 3. Kongen av Skandinavia. (Dino 151) Zanimljiv izbor karijere zapoceo je Dino SkandinavskI Pentagon.Vodio je Brondby,Odense,Aalborg,Valerenga i Norveski Molde..Svakako zanimljiva karijera nadamo se da ce dugo potrajati i uspeti ovaj Pentagon..Srecno Dino Linkovi karijera : PSV Inđija-GF 38-Fiorentina/Colombia-Juventus-Liverpool/Srbija Kongen av Skandinavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Adi ima moj glas :dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Auu iznenađen sam sto je moja karijera uopce u izboru. Mislim da ipak kolege su zasada u prednosti zbog velicine karijere te rezultata.Sretno decki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 adi ima i moj glas... šalim se,neću vam otkriti za koga sam glasao... :: u svakom slučaju ko god da pobedi biće sasvim zasluženo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Adi odnosi zasluženo pobjedu, bio je jedan od najaktivnijh i najvrednijih članova prošli mjesec na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 hvala svima na glasovima.iskreno prošlog meseca sam donekle i očekivao da ću pobediti,ali sada sam mislio da moja karijera ima najmanje šansi za pobedu.nisam očekivao ovoliko glasova a kamoli pobedu... :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts