Vlado26 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Evo ovako, poceo sam igrati sa CZ jer mi nije fora uzeti barsu i igrati se , ali ok to, to je nebitno sad . Ja imam par problema pa bi zamolio za brzu pomoc 1. Ne mogu poslati scouta u argentinu ,Brazil, i jos neke zemlje,,,jednostavno ne posoje te zemlje, u cemu je problem??? 2. Gde mogu videti da li sam izabrao small medium large ili huge datebease?? Zelim to proveriti i procitao sam negde na formu da se moze ubaciti naknadno hugedatebase ,pa ako mi mozete dati link te teme Za saad su to miji roblemcici pa bi bi zahvalan na odgovoru,,, I jos nesto, koliko igranja je vama potrebno sa recimo partizanom da osvojite LS??? Mislim da treba bar jedno 15-20 sezona?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Evo ovako, poceo sam igrati sa CZ jer mi nije fora uzeti barsu i igrati se , ali ok to, to je nebitno sad . Ja imam par problema pa bi zamolio za brzu pomoc 1. Ne mogu poslati scouta u argentinu ,Brazil, i jos neke zemlje,,,jednostavno ne posoje te zemlje, u cemu je problem??? 2. Gde mogu videti da li sam izabrao small medium large ili huge datebease?? Zelim to proveriti i procitao sam negde na formu da se moze ubaciti naknadno hugedatebase ,pa ako mi mozete dati link te teme Za saad su to miji roblemcici pa bi bi zahvalan na odgovoru,,, I jos nesto, koliko igranja je vama potrebno sa recimo partizanom da osvojite LS??? Mislim da treba bar jedno 15-20 sezona?? Imenjače pozdrav. 1. Tvoja skaut služba još nije toliko razvijena da možeš slati skaute u dalje kutke svijeta. Trebaš imati uspjehe u Europi, bolju reputaciju i više novca u kasi. 2. Na početku igre se određuje koju ćeš bazu uzeti. Što se tiče Huge baze, probaj naći u Dodcima za FM '11. Postoje dvije "vrste": Skipperov Retain Pack i obična Huge Database. 3. Oko 10 sezona je otprilike potrebno, ali sve varira. :: Nadam se da sam pomogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 U pomogao si prijatelju mnogo, i brzo :: Znaci nije do mene greska, nego do zvezde JA polako ucim i igram fm i imam osecaj da mi treba bar 50ak sezona da osvojim ligu sampiona non stop nesto menjma itrazujem , inace ovaj forum mi je punooo pomogoa, sad znam o fm bar nekih 20% uz pomoc ovog sajta, ostaolo cu saznati i nauciti vremenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 3. mislim da se može za manje od deset sezona osvojiti LŠ sa Zvezdom i Partizanom.po meni ako se pametno i dobro kupuje može se uzeti LŠ oko 2016-2017 kada Srbija uđe u EU... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Može već oko 2015 ja sam je osvojio 2016. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 znači nisam mnogo promašio prilikom procene... :: ja sam na ovo FM-u u trećoj sezoni sa Zvedom ušao 1/4 finale LŠ i tamo me izbacio Man. Utd.a imao sab baš dobru ekipu uz malo sreće sledeće sam mogao i koji ''stepenik'' više ali mi pukao sejv.kada tad nisam polomio komp nikad neću... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Kazete 2015-2016 do tad moze se kupiti solidan tim, ali ipak u u toj 2015 dva igraca barselone vrede vise oc cele zvezde. Znaci li to da imate srece, znanja ili nesto trece??/ Evo i 4. problem Kupio sam 10 sciouta nasao ona 3 najpotrebnija atributa da su im oko 15 posaljem ih u zemlje o kojima imaju najvise nzanj a, a njihovi izvestaji su po par igraca zassto sad to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 nije bitno ko koliko vredi već ko kako igra,ali i sreće je veoma bitan faktor bez nje se ništa ne može postići... :: 4.zato što ne može skaut odjednom skautirati celu ligu.za to je potrebno vreme, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Znaci kad se osvoji lg moze se reci da je game over, mislim nije vise zanimljivo ponavljati iste stvari.....kakva su vasa iskusta i jese li osvajlai LS SA vezdom??? Recimo osvojim LS ,pa onda cu ovo ligaske utakmice dobijati sa 10 -0 nece mi biti ravnij u jelen ligi ' I jos nesto kad osvojim LS, da li ce u Zvezdu hteti da predje recimo Pato zi Milana, tj da li ce zvezda biti u rangu sa juventussom, milanom, arsenalom its... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Znaci kad se osvoji lg moze se reci da je game over, mislim nije vise zanimljivo ponavljati iste stvari.....kakva su vasa iskusta i jese li osvajlai LS SA vezdom??? Ne bih baš rekao. Postoji mnogo načina da učiniš karijeru zanimljivom (npr. daš otkaz i kreneš iz početka sa nekim malim klubom) Recimo osvojim LS ,pa onda cu ovo ligaske utakmice dobijati sa 10 -0 nece mi biti ravnij u jelen ligi Pa nije baš takav slučaj. Ako ti osvojiš LŠ ne znači da su posle tebe svi zaboravili da igraju fudbal. I jos nesto kad osvojim LS, da li ce u Zvezdu hteti da predje recimo Pato zi Milana, tj da li ce zvezda biti u rangu sa juventussom, milanom, arsenalom its... Za taj rang ti treba dosta uspeha i vremena. Neke igrače ćeš posle toga lakše dovesti ali neki jednostavno neće hteti da dođu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Ok bas ste super momci, pomazate puno. Evo prolem brjo 5 zNACI KUIMM sUSA IZ LIVERPULA ZA PORILICNO VELIKU SUMU NOVCA 7 miliona...i on kaze d aje jako zainteresiran da predje kod mene u klub,medjutim trazi platu od 27 000 sedmocno, a ja kad odem an financije i pomerim skalu na weget ili kako se pise , i vratim se da mu ponudim platu kao key pleyer ,max sto mu mogu dati je 3000.....ogromna azlika...sta da radim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Klub nema dovoljno dobre finansije za 27.000e nedeljno, pa ti je max. koliko možeš da daš 3000e. E sad 3000 je opet premalo, i za prvu sezonu. Trebao bi barem oko 7-8.000e da možeš da im ponudiš. Kakvo ti je stanje sa finansijama, jesi li dovodio ili prodao nekog igrača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 jedino rešenje je da nađeš nekog drugog igrača na toj poziciji.jednostavno nemaš dovoljno novca za Susa. pogledaj Alana Patrcka,Wendela,Tomasa Horava,Mauricia Pereyru,Elkesona... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Nema potrebe za skupim pojacanjem kad imas jeftinije. Pogledaj Eikrema(provjereno(,Milanova,Krcmarevica,Kumsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Sad su mi i blokirali racun, tj ne mogu rasporedjivati pare za transfer i z aplatu, znate ona skala? E to mi je blokirano Inace ovo mi je 3 sesona, pise mi da trosim za plalte 57.300 Prodao sam 5,6 igraca, kupio isto toliko.....sta sad da radim, cccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Nisu ti blokirali račun već nemaš dovoljno novca da prebacuješ između plaća i budžeta za transfere. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Kako nemam dovoljno, imam 11 miliona za transfere, to je solidno za zvezd, tj poprilicno novca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 daj SS da vidimo kako su te to blokirali...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Evo otpustio sam neke igrace, sad su mi opet dozvolili d aupravljam budzetom... Nego zelim svak sezone dovesti u tim igraca koji ce biti najbolji od svih,, i tako svke sezone jednog po jedno...znaci jedan extra bolej nego 3 osrednja E sad ,sledece sezone cu imati budzet od oko 12 i koga mi preporucujete da dovedem, znaci nje vazna pozicija Imajte u vidu da igram sa cz i da mnogi kvalitetni igraci ne zele u los klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 daj SS tima,da vidimo na kojim pozicijama ti ''škripi''.ako ne znaš kako da postaviš SS imaš ovde obajšnjenje... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Evo sad cu, sacekajte koji minut,bas me zanima vase misljenje o trenutnom sastavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Nista,ne uspeva mi napraviti ss, pokusacu sutra.... Sad samo preporuka ya igraca...?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 SS možeš napraviti i tako što stisneš ALT+F9,a biće ti sačuvan u my documents/sports interactive/football manager 2011/screenshots... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado26 Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Evo ss,ali mislim da je ovo sitno previse ,moyete li procitati??? Ako moyete dajte neki komentar kritike su dobrodosle posto sma pocetnik http://img856.imageshack.us/img856/6833/fcredstarbelgraderedsta.th.png Uploaded with ImageShack.us Bila je u drugom postu veca slika, od ovog vece en moze, ides na opciju zoom i onda se ok vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 nemoj da pišeš dva posta za redom,imaš dugme edit(izmeni)...i daj neku malo veću sliku... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts