Sale92 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Daj onda posle 12h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Report,report Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 nema. ni danas, ni sutra. Faks. Pozelite mi srecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ajde,ajde neka ti je sa srecom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Taman sam pomislio report novi nema. ni danas, ni sutra. Faks. Pozelite mi srecu. Znači tek kad krenem u školu? :aaa Srećno. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Opasno se ti pripremaš za školu nema šta ja ću tek sad da legnem a sutra nema spavanja ima negde da izadjem pre škole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Pa pripremam se, vidiš da prošlu noć nisam spavao pa sinoć oko 8 sam leg'o i evo od zore sam na nogama. P.S. Baš me pa briga, škola, ništa bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 kako sam sam ja lepo omašio temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=150.380 Nisi ništa gori od mene. Nema veze, ovde se bar broje postovi. Ontopik: Čekamo report. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 da sutra vama u Srbiji počinje škola baš me zanima idući report Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 nama u ponedjeljak pocinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Report... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Ling stvarno bi mogao da ''padne'' neki report... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 2, 2011 Author Share Posted September 2, 2011 Boli vas kita sto ja imam ispite, vidjecu vas kad krenete na faks. Nisam kuci, nemam laptop sa sobom i ne mogu da uradim report. Bice kad bude! Ps. Ventus, uopste forum nije prijatelj sa Opera mini. Jedva napisah poruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Ja sam mislio da su ti gotovi ispiti. Bar si tako negdje napisao, ili sam ja zazujo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Ajde Ling :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Dosao maloprije... idem sad da odmorim i mozda uradim sezonu. Ako ne veceras, onda sutra ujutro sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 jedva čekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Samo cu vam reci da se dobro razvijate i da : Goran Patrcevic je presao u kraljevski klub. Ako neko ne zna o kome se radi, to je Real Madrid. Vrijednost transfera 200k evra. Tomislav Mijic je nakon jedne sezone u Dinamu krenuo putem Dejana Lovrena, tacnije, Lyon ga je kupio za odlicnih 1.2m evra Petar Milanovic jos muku muci sa Radnickim i ulaskom u prvi tim istog. Sta se promjenilo u odnosu na proslu sezonu ? Nema zutih i crvenih kartona, iako 28 faulova koje je napravio govore sami za sebe ako se zna da je Petar golman. Marko Rasic i dalje igra za Legiju, i to kako. Stalni je clan tog tima, i odigrao je jednu utakmicu za mladi tim Srbije. Michael Diphtong je ove sezone dobio pravu priliku u Splitu i on ju je na solidan nacin iskoristio. Jos se ceka transfer u veci klub za lojalnog momka iz Zagreba. Nikoli Jolovicu je dosadilo cekati na sansu da zaigra u prvom timu u Partizanu i trazio je da ga klub proda. To je iskoristio spanski prvoligas Villareal, koji ga je platio oko 750k evra. Slobodan Popovic, igrac A.C. Milana, izjavio je da u ovom momentu samo zeli da igra za reprezentaciju Srbije. Popovic se odlicno razvija u Milanu, ali jos nije nastupio za prvi tim ove sezone. Dario Pehar se trenutno nalazi na pozajmici u novosadskoj Vojvodini. Imao je odlicnu polusezonu, odigravsi gotovo sve utakmice uz dobru statistiku. Hwang Lee je prvi igrac koji je odigrao neku utakmicu za A tim svoje drzave. Odigrao je ukupno 2 utakmice za Kinu, dao je jedan go, te dobio crveni karton. Iako je uspio na nacionalnom nivou, jos ceka pravu priliku u Lokomotivi. Bojan Stefanovic se nalazi na posudbi u Radnickom iz Crvene Zvezde. Bojan je ove sezone odigrao sve utakmice za Radnicki uz dobru statistiku. Aleksandar Celic je dobro zaostao u razvoju, ocjene mu se slabo povecavaju. Mozda je razlog tome sto je nezadovoljan statusom rezerve u Partizanu i stalnim posudbama slabijim klubovima. Zadnji u nizu je Spartak ZV. Vladimir Ruf jos nije odigrao utakmicu za prvi tim Werdera iz Bremena, ali mladi napadac se dobro razvija, i nece mu biti potrebno mnogo da se probije do prvog tima. E moj komentar na sve ovo. Sastoji se iz: Najperspektivniji igrac: Definitivno Slobodan Popovic, odlicno se razvija i predvidjam da ce biti jedan od boljih igraca. Igrac sa upitnom buducnoscu: Aleksandar Celic, ima 20 godina i poprilicno lose atribute, i jos ne dobija sansu u prvom timu. Mozda se to promjeni. Najbolji igrac: Dario Pehar, odlicno se razvio, i iako je prirodna pozicija CB, mnogo bolje izgleda na DM-u. SS dolaze na kraju sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Uvek sam najlošiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 aj nije ni vojdvodina losa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Samo cu vam reci da se dobro razvijate i da : Goran Patrcevic je presao u kraljevski klub. Ako neko ne zna o kome se radi, to je Real Madrid. Vrijednost transfera 200k evra. Ola amigo :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Michael Diphtong je ove sezone dobio pravu priliku u Splitu i on ju je na solidan nacin iskoristio. Jos se ceka transfer u veci klub za lojalnog momka iz Zagreba. Naravno, nisam ja LBJ. Sa Splitom do Europe.. WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Ako budem imao vremena, ubacim SS veceras. Mnogi su napredovali, jedini je Celic ostao isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts