Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 E da... vidite, neke sam ubacio u klubove, ali jednostavno nije htjelo da prihvati (javljala se greska). Zbog toga sam vas morao da stavim kao slobodne. Nadam se da se ne ljutite. @u jebote Sale, na tebe sam zaboravio. Sad cu da tvoj stavim SS Ocete da vas FMRTE-ujem u Dinamo ili gdje vec ? http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/AleksandarCelicProfile_Attributes.png Aleksandar Celic, desni bek Partizana iz Beograda izjavio je da nije ljut zato sto ga je menadzer zaboravio da predstavi navijacima. Rekao je da se to svima desava, i da mu oprasta. Celica odlukuje odican ubacaj, i zbog toga se od njega ocekuju asistencije. Celic je jos dodao da zeli ove sezone da se bori za startnu poziciju u Partizanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Popovicu i meni strength 1 Bez veze E da... vidite, neke sam ubacio u klubove, ali jednostavno nije htjelo da prihvati (javljala se greska). Zbog toga sam vas morao da stavim kao slobodne. Nadam se da se ne ljutite. Greska samo za Dinamovce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Oprošteno. Dao sam ti već prije tenksić. Samo da ne završim u Hajduku. Najrađe bi u Split, Varteks i Osijek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ja cu u Vinogradar 100 % i daj sredi mi tu 1 iz profila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 sta je ovo ja sam najstariji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Meni koncentracija 1. Ko zna na šta mislim dok igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 E da... vidite, neke sam ubacio u klubove, ali jednostavno nije htjelo da prihvati (javljala se greska). Zbog toga sam vas morao da stavim kao slobodne. Nadam se da se ne ljutite. Znači ja sam free agent. :aaa edit: Ladno nisam primetio svoj ss :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ja sam još najbolji. http://www.youtube.com/watch?v=oOEi7ipqK8I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Eto Sale, ubacio sam i tvoj SS . Sad cekam januar da uradim update. Ako ne veceras, onda sutra ujutro. Javim u medjuvremenu ako neko nadje klub od vas beskucnika :aaa @Spartakus, da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 nadam se da me zrinjski hoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ocete da vas FMRTE-ujem u Dinamo ili gdje vec ? Dinamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 moze :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Tomislav Mijic potpisao za Segestu; Goran Patrcevic za Medjimurje; Michael Diphtong za Split; Dario Pehar je zavrsio u Leotaru ; To je to. Nasli ste klubove, nema nista of FMRTE :: Sad idem da provjerim preko GS ko koliko ima PA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Split.. :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 E ovako. Jedan lik ima 192 Drugi 190 a moj lik ima 187. To su tri igraca sa najvecim PA. Ima ukupno 6 igraca sa PA preko 180 ili jedakim. Ostali su svi veci od 170. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Tomislav Mijic potpisao za Segestu; Goran Patrcevic za Medjimurje; Michael Diphtong za Split; Dario Pehar je zavrsio u Leotaru ; To je to. Nasli ste klubove, nema nista of FMRTE :: Sad idem da provjerim preko GS ko koliko ima PA. E ovo nije fora jer svi krecu iz prvoligasa a Mijic i ja iz tri piz*e materine Ako si njima udovoljio Zvezdu,Partizan ,Lokomotivu mozes i nama Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ja ostajem ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Kad će izveštaji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 E ovo nije fora jer svi krecu iz prvoligasa a Mijic i ja iz tri piz*e materine Ako si njima udovoljio Zvezdu,Partizan ,Lokomotivu mozes i nama Dinamo Meni je udovoljio time što me je stavio za tim koji igra Srpsku Ligu Istok (iliti 3. liga). Moji trenutni atributi [hs width=300 height=300]http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/PetarMilanovicProfile_Attributes.png[/hs] I kakvim se ja nadam: [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/v/x1/2f1qru6l/fm-2011-08-28-23-24-27-9.jpg[/hs] Stavio sam 200CA pa mi malo ocene otišle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Trebao bi biti polugodisnji izvjestaj veceras. Ako ne, onda sutra radim polugodisnji i godisnji zajedno. Ako vam je lakse, ja krecem iz 5. lige BiH. Igram za jebenu Indiju. Imam Ambitiona 5, sto znaci da se necu uopste razviti, osim ako me neki John Terry ne nauci necem. @Sparta, jos kad skontas da se neki atributi kao Rushing out, tend to punch i slicni ne mogu povecavati ni smanjivati, jebeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ma ja sam razocaran.Cilj je biti sto bolji ,a ne neka seoskal legenda koja igra za 10metara drva ili za krovni crijep :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Kakav sam ja ambiciozna,odlučan,profesionalac...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 @Sparta, jos kad skontas da se neki atributi kao Rushing out, tend to punch i slicni ne mogu povecavati ni smanjivati, jebeno Aha, baš jebeno. Kakav sam ja ambiciozna,odlučan,profesionalac...? Ambiciozna si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ozbiljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts