Ling^2 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Nisam znao gdje da otvorim ovu temu, pa evo, ovde je. Molim moderatora da ju premjesti gdje odgovara. Ovo je moj prvi Become a legend ili popularno BAP ( be a player) i ne znam kako sam se sjetio da napravim nesto ovako, valjda iz dosade. Da ne duzim. Trazim od 5-10 igraca koji ce biti rasporedjeni po ligi Jugoslavije ( editovana DB). Znaci mozete da odaberete bilo koji tim iz bivse Juge i tamo cu da vas stavim. Mozete da birate da li hocete da imate od 14 pa do 19 godina. Po mogucnosti da bude razlicito. Maksimalan broj igraca po jednoj poziciji jeste DVA, sto znaci ako su se prijavila dva igraca i stavili su svoju poziciju ST, vi to ne mozete i ja vas molim da izaberete neku drugu poziciju. Sto se tice pozicija mozete da odaberete bilo koje tri pozicije. Prva pozicija ce da vam bude prirodna ( natural), druga accomplished, a treca competent. Igraci ce da startaju sa -9 i -10 PA i to ce biti potpuno slucajan odabir. Sto se tice CA, stariji igraci ce da imaju veci CA. Npr Ivan Ivanovic ima 14 godina i 80 CA. Goran Goranovic ima 19 godina i 110 CA. Znaci, godine ne uticu na PA nego samo na CA. Imate pravo da iz svake kolone ( technical, mental, physical) odaberete TRI atributa koji ce imati ocjene 15,14 i 13. Npr. Physical : Pace 15, Acceleration, 14, Balance 13. Ostali atributi iz te kolone ce da budu slucajni. Ako ne uspijem da skupim ljude, onda cu i ja uskociti da igram. Sad sljedi obrazac: Ime Prezime Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996) Mjesto rodjenja Nacionalnost Dodatna drzavljanstva ( max 2) L/D noga Jezici Boja koze Boja kose Visina Tezina Pozicija Technical attributes: Physical attributes: Mental attributes: Omiljeni klubovi Omiljeni igraci Klubovi koje ne volite Igraci koje ne volite Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. Ovo je samo primjer kako treba ispuniti: Ime: Slobodan Prezime: Drugovic Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996): 23.2.1994 Mjesto rodjenja: Makedonija Nacionalnost: Makedonija Dodatna drzavljanstva ( max 2): L/D noga: 10/20 Jezici: Makedonski, Sprski, Hrvatski Boja koze: 4 ( sto je veci broj to je tamniji) Boja kose: Black Visina : 192 Tezina: 80 Pozicija: CB/RB/DM Technical attributes: Marking, Tackling, Heading Physical attributes: Strenght, Jumping, Stamina Mental attributes: Anticipation, Positioning, Bravery Omiljeni klubovi: Rabotnicki Omiljeni igraci: Goran Pandev Klubovi koje ne volite: Partizan, Zvezda, Dinamo, Hajduk Igraci koje ne volite: Jose Mourinho, Pep Guardiola Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. Buducnost Podgorica. Ako sam nesto zaboravio, slobodno me ispravite. Inace, pobacu veceras da odradim slike, zavisno od toga da li ce se skupiti dovoljan broj ljudi. Izvjestaji ce da idu svakih 6 mjeseci, stim da ce godisnji izvjestaj biti opsiran. Ovo nece biti klasicno " Igrao je x utakmica, dao x golova", ocekujte neka iznenadjenja Ok, igraci koji ucestvuju su Vladimir Ruf Tomislav Mijic Petar Milanovic Marko Rasic Goran Patrcevic Michael Diphtong Nikola Jolovic Slobodan Popovic Dario Pehar Hwang Lee Bojan Stefanovic Aleksandar Celic Molim vas da budete aktivni. Ako ne budete, necu izvjestaje o vama pisati. Idem da loadam DB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ovo je samo primjer kako treba ispuniti: Ime: Vladimir Prezime: Ruf Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996): 29.8.1996 Mjesto rodjenja: France Nacionalnost: Croatian Dodatna drzavljanstva ( max 2): German, Bosnian L/D noga: 20/10 Jezici: Hrvatski, Njemački, Srpski, Bosanski, Španjolski, Češki, Engleski Boja koze: 4 Boja kose: Black Visina : 188 Tezina: 82 Pozicija: AMC/FC Technical attributes: Marking, Tackling, Heading Physical attributes: Strenght, Pace, Stamina Mental attributes: Anticipation, Positioning, Bravery Omiljeni klubovi: HNK Hajduk Split, FC Liverpool, CFR Cluj Omiljeni igraci: Luka Modric, Rivaldo Klubovi koje ne volite: Dinamo, Barcelona Igraci koje ne volite: CR Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. HNK Hajduk Split Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ruf jesi siguran da zelis te atribute ? Technical attributes: Marking, Tackling, Heading Physical attributes: Strenght, Pace, Stamina Mental attributes: Anticipation, Positioning, Bravery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Da, samo sam Pace promijenio. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 OK vazi :: Valjda ce jos neko da se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ovo je samo primjer kako treba ispuniti: Ime: Tomislav Prezime: Mijić Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996): 29.4.1995 Mjesto rodjenja: Pula,Hrvatska Nacionalnost: Hrvatska Dodatna drzavljanstva ( max 2): L/D noga: 20/10 Jezici: Hrvatski,Engleski Boja koze: 4 ( sto je veci broj to je tamniji) Boja kose: Smeđa Visina : 180 Tezina: 65 Pozicija: FC/AMC/AML Technical attributes:Finishing(15),First touch(14),technique(13) Physical attributes:Composure(15),off the ball(14),aggression(13) Mental attributes: acceleration(15),pace(14),stamina(13) Omiljeni klubovi: Dinamo Zagreb,Real Madrid,Bayer Leverkusen,Porto Omiljeni igraci: Sammir,Ivan Kelava,Cristiano Ronaldo,Simon Rolfes,Michael Ballack,Hulk,Freddy Guarin Klubovi koje ne volite: Hajduk(100),Barcelona(100) Igraci koje ne volite: Messi,Guardiola,Puyol,Balakov,Anas Sharbini(sve 100) Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. GNK Dinamo Zagreb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ok, imamo dva igraca.... Cekam jos kojeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime: Petar Prezime: Milanović Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996): 22.6.1996 Mjesto rodjenja: Niš Nacionalnost: Srbin Dodatna drzavljanstva ( max 2): / L/D noga: Desna 20, Leva 16 Jezici: Srpski ~ Hrvatski ~ Bosanski ~ Crnogorski (10), Makedonski ~ Bugarski (8), Slovenački (6, can not speak) Engleski (9), Nemački (6), Ruski (6), Poljski (6), Slovački (5, can not speak) Boja koze: 4 Boja kose: Crna Visina: 180 Tezina: 85 Pozicija: GK Technical attributes: Reflexes 15, Eccentricity 14, One on ones 13 Physical attributes: Jumping 15, Accelaration 14, Strenght 13 Mental attributes: Anticipation 15, Work Rate 14,Bravery 13 i zahtevam da mi se stavi Decisions 3 Omiljeni klubovi: Crvena zvezda, Radnički Niš Omiljeni igraci: Artur Boruc, Milan Jovanović, Pavle Ninkov, Cristian Borja, Boban Bajković Klubovi koje ne volite: Partizan 100, Barselona 100 Igraci koje ne volite: Kleo 100, Vladimir Stojković 100, Messi 100, Cristiano Ronaldo 100 Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru: Radnički Niš, ako ne može onda C. Zvezda I svaka čast za pokretanje teme, odlična ideja. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 ne kapiram ovo...šta ćeš da radiš sa ovim igračima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Napraviće nas i ubaciti u klubove. Pa će na holiday da stavi i tako da nam postavlja rezultate i uspehe, da vidimo kako napredujemo i razvijamo se kroz igru. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime:Marko Prezime:Rašić Datum rodjenja:6.9.1992 Mjesto rodjenja:Niš,Srbija Nacionalnost:Serbian Dodatna drzavljanstva ( max 2):Italian L/D noga:D 20/L 14 Jezici:Serbian,Italian,Croatian,Bosnian,English,French Boja koze:4 Boja kose:Crna Visina:180 Tezina:74 Pozicija:MC(20)/AMC(17) Technical attributes:Dribling 13,Technique 14,Passing 15 Physical attributes:Work Rate 13,Detemination 14,Creativity 15 Mental attributes:Acceleration 13,Strengh 14,Stamina 15 Omiljeni klubovi:Radnički Niš,Crvena Zvezda,Leeds United Omiljeni igraci:Ronaldo Luis Nazario,Rivaldo,Zinedine Zidane,Dejan Stanković,Nemanja Vidić,Frnak Lampard Klubovi koje ne volite:/ Igraci koje ne volite:/ Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru:Radnički Niš,Crvena Zvezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Odlicno, pune se mjesta. Sacekacu do sutra navecer mozda jos ljudi se prijavi, pa cu da pokrenem igru i uploadujem prve SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime : Goran Prezime : Patrcevic Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996) : 15.12.1995 Mjesto rodjenja : Vinkovci Nacionalnost : Hrvat Dodatna drzavljanstva ( max 2) : L/D noga : 15/20 Jezici : Hrvatski = Bosanski = Srpski = Engleski (10) ,Njemacki (6) , Portugalski (6) Boja koze : 4 Boja kose : smeđa Visina : 181cm Tezina : 70 Pozicija : AMC Technical attributes : Dribbling (13) , Tehnika (14) ,Finishing (15) Physical attributes: Composure (15),Off the ball (13),Flair (14) Mental attributes: Acceleration (15),Pace (13),Stamina (14) Omiljeni klubovi : HNK Cibalia Vinkovci , GNK Dinamo , Real Madrid , Man City Omiljeni igraci : Sammir , Pavlicic , David Silva , Neymar , Juan Iturbe Klubovi koje ne volite : HNK Hajduk , HNK Osijek , Crvena Zvezda Igraci koje ne volite : Sasha Stamenkovic , Lionel Messi , Dani Alves , Ivan Strinic Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru : GNK Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime - Michael Prezime - Diphtong Datum rodjenja - 18.5.1995 Mjesto rodjenja - Zagreb Nacionalnost - Hrvat Dodatna drzavljanstva ( max 2) - Ekvatorijalna Gvineja i Maroko L/D noga - desna Jezici - hrvatski, engleski, njemački, češki basic i ove jezike sa balkana(bosanski, srpski...) Boja koze - ovako nešto http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4oDm919875wCf6BBHtPyFyvJiVjmltEg_3LDoYAL2JumUve4s ako ne tako onda čisti bijelac Boja kose smđa Visina - 186 Tezina - 75 Pozicija - AML/AMC/ML Technical attributes: dribling, tehnika i passing Physical attributes: acc, pace i natural fitness Mental attributes: flair, teamwork, determination Omiljeni klubovi - gnk dinamo, barca Omiljeni igraci - eduardo alves da silva, kovačić(igrač dinama), messi, ronaldinho i ronaldo luis nazario da lima Klubovi koje ne volite -Hajduk, real, city Igraci koje ne volite - c. ronaldo i murinjo ako može Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. gnk dinamo zagreb Nadam se da nemaš ništa protiv ovakvog imena i pozicija, ako imaš lako promijenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ih da znas kako sam se ja sve zvao Nemam nista naravno, samo stavio si 4 pozicijie, i protiv toga nemam nista, samo mislim da nije fer prema ostalim. Ako njima ne smeta, ne smeta ni meni :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime Nikola Prezime Jolovic Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996) 18.12.1996 Mjesto rodjenja Cuprija Nacionalnost Srbin Dodatna drzavljanstva ( max 2) L/D noga D Jezici Srpski,Hrvatski,Bosanski,Nemacki (5),Engleski (5). Boja koze 4 Boja kose Crna Visina 171 Tezina 70 Pozicija DM,MC,AMC (ako moze) Technical attributes: Dribbling 11,Passing 16,Tackling 11 Physical attributes: Aggression 17,Creativity 15,Off the Ball 14 Mental attributes: Pace 14,Strength 18,Stamina 10 Omiljeni klubovi Partizan Omiljeni igraci Moreira,Cleo,Kezman,Kameni,Boya,Subotic,Drogba,Ronaldinho Klubovi koje ne volite Zvezda 100% Igraci koje ne volite koroman,zigic,n lazetic,kovacevic (100% svi) Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. Partizan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ih da znas kako sam se ja sve zvao Nemam nista naravno, samo stavio si 4 pozicijie, i protiv toga nemam nista, samo mislim da nije fer prema ostalim. Ako njima ne smeta, ne smeta ni meni :: Maknuo sam mc-a jer već vidim dvojicu sa tom pozicijom. A ovo ide redom natural bla bla bla.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ling jer možeš da staviš i Spartakusa i mene u Radnički...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ling jer možeš da staviš i Spartakusa i mene u Radnički...? Naravno, ako hocete mogu da stavim da ste jedan drugom omiljene osobe ? Ps. Pozicije : AMC MC AML su ZATVORENE i molim vas da ih ne uzimate vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Daj mene i TSO- za naj frendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Naravno, ako hocete mogu da stavim da ste jedan drugom omiljene osobe ? da stavi i to da mi je i on favoured personnel... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Vazi ljudi, nije frka :: Idem sad da odgledam film koji sam skinuo prije dobrih 3 mjeseca i potpuno zaboravio na njega. Vrnem jos jedom na forum da vidim kako stvari stoje i onda ln. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Daj mene i TSO- za naj frendove. Da pijemo zajedno nakon pobjeda u Ligi prvaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 I tebe sam siiit kafaaaaaanooooooooooo.... :aaa :aaa :aaa sorry na off-u. bilo ej jače od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ime : Slobodan Prezime : Popović Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996) : 06.11.1995 Mjesto rodjenja : Brčko Nacionalnost : Srbin Dodatna drzavljanstva ( max 2) : L/D noga : Leva 20 / Desna 14 Jezici : Srpski, Hrvatski, Engleski, Ruski, Nemacki Boja koze : 4 Boja kose : smeđa Visina : 184cm Tezina : 75 Pozicija : ST / AMR Technical attributes : Dribbling (13) , Tehnique (14) ,Finishing (15) Physical attributes: Determination (15),Off the ball (13),Flair (14) Mental attributes: Acceleration (15),Pace (14),Stamina (13) Omiljeni klubovi : Crvena Zvezda, Barcelona Omiljeni igraci : Lionel Messi, Xavi, Thiago Alcantara, Evandro, Duško Tošić Klubovi koje ne volite : Partizan, GNK Dinamo, Real Madrid (ako može 100 za Partizan i Real) Igraci koje ne volite : Marcelo, Pepe, Cristiano Ronaldo, Milan Smiljanić, Vladimir Stojković Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru : FK Crvena Zvezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts