dex6® Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Svi znamo da FM ima jako dobru scout službu i da se igrači uglavnom i u RL razvijaju kao i u FM-u. Mene jeste li vi ikada naišli na igrača u FM-u, doveli ga u svoj klub i onda je on nakon toga ostvario veliki transfer? Ja sam osobno još u nekon CM-u doveo u Int(k)er Fausta Budućina, a on je sezonu kasnije otišao u Rijeku i sada je možda čak i kapetan tamo. Ove godine sam u Liverpool doveo Rannochiu za kojeg sam prvi put čuo i koji je za mene bio otkriće, a on je na polusezoni otišao u milanski Inter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Glen Luvens ja ga na FM 2008 doveo u Crvenu zvezdu,a on mislim te sezone prešao u Seltik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Nije otkrice, ali je veliki transfer. Doveo sam na FM10 Badelja 1. sezone u Menheglabah, 1. sezone je odigrao mozda 10-ak utakmica, 2. je odigrao skoro sve utakmice, ali mu je av. raiting bio ispod 7 u obe sezone, ali stigla je ponuda od Sahtjora za njega i uzeo sam 20 i kusur miliona + 40% od sledeceh transfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Juan Iturbe sad je u Portu Pablo Piatti i je bio must buy u FM 2008 :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Inače Javier Correa iz Instituta ja ga doveo na FM11 u Crvenu zvezdu i lik nije normalan koliko je dobro igra, ali još nije ostvario neki zapažen rezultat ili uspijeh u RL, nadam se da će ga ostvariti. Možda i jeste nisam ga pratio previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 meni se nekoliko puta dešavalo da na FM-u dovedem nekog nepoznatog igrača,a da on kasnije u RL pređe u neki od popularnijih i većih klubova... :: Na FM-u 2005 u Zvezdu sam iz Deportivo Calia doveo Abela Aguilara,koji kasnije u RL prešao u Udineze.Agilar je sada nastupa za Herkules.Na FM-u 2006 sam ''otkrio'' najviše fudbalera,a neki od njih su danas velike zvezde-Lucas i Sergio Kun Aguero.I na mom omiljenom FM-u 2008 sam imao nekoliko ''otkrića''.U većini klubova koje sam vodio skoro uvek sam dovodio Bogdana Stancua,Pabla Piattia i Benoita Costila... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Andreas Guardado,inace mi naj igrac 07 i 08,sad igra u Deportivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Neymar, na FM 08, 15 godina ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Sani Emanuel i Stanley Okoro na FM10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 E sada sam se malo sjetio koga sam ja "otkrio". Stevan Jovetic iz doba kada sam jos ja igrao sa Partizanom.Akinfeev,vec spomenuti Guardado,Falcao,i mnogi drugi ali malo nepoznatiji igraci koji nisu napravili neke vece karijere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Jos zaboravih Issar Dia kojeg sam u FM 2008 dovodio u Cibaliju a Danas je u Fenerbahceu Eden Hazard i Giorgio Wijnaldum u FM 2007 isto u CIbaliji su igrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Diego Benaglio u CM 03-04 čini mi se. Igrao u Štutgartu, rezerve neke ili tako nešto A trenutno golman Wolfsburga i Švajcarske reprezentacije. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Jeremie Aliardere, Kieran Richardson, Carlos Tevez. To je sa starijih vezija CM-a kad još nisam znao šta klikćem i gdje sam dovodio igrače za koje sam čitao u novinama ili negdje drugdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crvenidjavoli Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Na FM 10 u Udineze sam iz Spartaka doveo napadaca Wellintona i nije normalan....Odigrao sam 5 sezona i on je bio 3 sezone najbolji strelac prvenstva, lige sampiona...Postize preko 50 golova po sezoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts