Dante Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Izvinjavam se sto otvaram novu temu mada treba mi pomoc hteo sam da vas pitam poceo sam sezonu partizanom koja mi je najbolja formacija igram na 11.3 i problem mi predstavlja sto nemam igrace partizana koje partizan sad ima pokusao sam da nadjem taj transfer i pokusao da ga ubacim ali se u igri ne menja nista svi igrai mi ostaju isti da imam jos jedan problem ne znam gde da nadjem "shoot on sight" i "work ball in the box" moj tim je: Stojkovic Ilic Savic Krstajic Jovanovic Stankovic Lazevski Miljkovic Ilic Vukic Medo Brasanac Petrovic Babovic Davidov Tomic Iliev Bogunovic Scepovic Dajte mi neku formaciju i ako znate gde i mogu naci taj transfer za sadasnje igrace partizana i kako da ga ubacim i ovaj problem sa shoot on sight hvala vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Transfere imaš ovde :: to si ti najnoviji prati uputstva gde da ih sačuvaš i ja ti preporučujem da skineš patch 11,3 i igraš sa njim. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Pa igram sa 11.3 hah ako mozes odgovori mi na ova pitanja sto sam postavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 1. Transfere sam ti dao. :: 2. Ja sam igrao sa 4-2-2-2 formacijom sa amr/l ako ti nešto znači i uzeo sve titule, sve kupove sem prvog, ligu šampiona, prvak sveta ali to tek u 2016toj. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Gde da nadjem shoot on sight?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Kad udješ u meč imaš touchline instruction i tamo. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 E da sry samo jos nesto uradio sam sve kako pise za transfer i opet isto nemam to u date base molim te pomozi sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Pa da bi imao moraš početi novi save. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Pa krenuo sam novu igru mada mi nigde ne pokazuje serbian league update ozb samo imam default i patch 11.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 E onda stvarno ne znam pitaj u temi ''Pomoć''. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Da li si dobro ubacio? Da li si stiklirao na fm-u ? Ako si skinuo onaj moj,onda mora da radi. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts