Lord Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Dobro da nitko nije vidio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Od Eduarda ( iz Partizana, sta se gubite ) Cleo je sigurno brzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Ja sam mislio da ti pratiš Partizan, ali ja za ono koliko sam gledao Klea u Zvezdi u Partizanu nisam primjetio da je posebno brz, samo da je snalažljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Wiz idi u provale sam lol Postavi me ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Ja sam mislio da ti pratiš Partizan, ali ja za ono koliko sam gledao Klea u Zvezdi u Partizanu nisam primjetio da je posebno brz, samo da je snalažljiv. Ko rece da pratim Partizan ? Nisam rekao da je Kleo brz, samo da je brzi od Eduarda. Ja sam brzi od eduarda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Ako ne pratiš Partizan onda bezveze pišeš da je Eduardo sporiji od Klea. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Kleo brzi od Edua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Eduardo mi se cini kao slabasan igrac. Igrac koji moze da igra dobro 60 minuta, ali ne i 90. Tehnicki potkovan, ali mi se nikako ne cini kao Kleov naslednik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Svako ima svoje mišljenje, lijepo sam pisao, "Ako sam pogrešio neka me dematuje u sezoni koja dolazi" :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Edu neće biti nikad kao Kleo ali nikad. Pa on sam traži zamenu oko 70 min. a vi kažete da je brži od Klea. On nema još snage za 90 min. protiv genka je igrao prinudno jer je bio važan meč (mislim na revanš). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Pa to je drugi problem, nisam je rekao da je on izdržljiviji od Kleao nego brži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Pa eto, neka je i brzi... nije ni 10% Clea... Slaba kupovina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Drago mi je što ti znaš kakav je on igrač, a rekao si da ne pratiš Partizan :dada I sada ispada da ja kao Delija branim igrače Partizana, ali pogledajte malo gdje Kleo igrao prije nego što je došao u Partizan,a pogledajte i gdje Eduardo igrao. Ja mislim da je on čak i počeo karijeru u Evropi, a fudbal u Evropi zahtjeva jaku fizičku spremnost za razliku od Brazilske druge lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Drago mi je što ti znaš kakav je on igrač, a rekao si da ne pratiš Partizan :dada Dovoljne su mi dvije pripremne i dvije protiv Genka da vidim kakav je igrac. Na njemu je da me demantuje ( zvuci li ti poznato ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Mislim da idemo bezveze u raspravu kad i sam kažeš da je na njemu da te demantuje, a ja sam već rekao da dobar, tako da očekujem da će to potvrditi, nadam se bar ne protiv Zvezde :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Mislim da idemo bezveze u raspravu kad i sam kažeš da je na njemu da te demantuje, a ja sam već rekao da dobar, tako da očekujem da će to potvrditi, nadam se bar ne protiv Zvezde :dada Ovo neces vidjeti cesto, "grobar" pljuje po nekom igracu Partizana dok delija brani istog. Jebote, tacno smo evoluirali WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 U ovoj temi se neću ponašati ni kao Grobar ni kao Delija nego ostajem neutralan jer jedino tako mogu da kažem tačnu situaciju što se tiče igrača iz obe ekipe. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Eduardo je dobar i pokazaće to ove sezone ali nikada neće biti kao Kleo. Kleo nas je sam prošle godine uveo u LŠ, jedini je postigao gol u toj grupnoj fazi, dao gol koji je obišao čitav svet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 koji gol daj da vidim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_tg2p9xFliY http://www.youtube.com/watch?v=_gPsz29kqXw&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Preduhitri me Ventus. EDIT: Mislio sam na onaj prvi koji je pobedio na sajtu goal.com u izboru za gol nedelje. Tad mu je bila konkurencija onaj čuveni gol Hamita Altintopa (mislim da je on dao). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Ja tek sad procitao.Odlicno je, samo sto ja nemam ovoliko komentara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Hvala Coentrao. Da ti iskreno kažem meni nije uopšte drago, 96% komentara ovde nema veze sa mojim tekstom. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts