zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Kad ukljucim 3d kao da igram FIFA Manager Bogme Zeko, na Fifa Manager-u igraci su dosta veci... Samim tim je i lepse, al neka hvala. Isto tako su i veci botovi... Nego da spomenem nesto drugo. Secam se kad sam igrao jos Premier Manager 97, grafika je bila 100% bolja nego sada, a igralo se na 133MHz, Woodoo3, 64Mb rama, SD ram naravno... To me najvise razocarava, jer igram 3D. Cak je i na Real time manager-u na mom fonu (N6300) grafika REALNO bolja nego na FM2010. Tuzno zar ne??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Kvalitet football managera nije u grafici nego u neprocenjivoj bazi i najvećoj realnosti od svih managera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Nije tužno,sad će biti bolja na FM 11 :: Pa će mo da vidimo šta če bit' bolje RT Manager na mob. ili FM 11 :: I ovo što je Skipper reko :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Na CM 99 nije ni bilo grafike.Ni 2D ni 3D...Nego čitaš dole na dnu ekrana i pratiš,čekajući da tvoj tim da gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Igrao sam i ja neki stari menadzer ne mogu ni da se setim koji bese isto tako je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ma OK drugari, igram samo FM2010 trenutno... FIFA Mng ne bih igrao ni da mi plate, da se razumemo... A RTM je opcija za more, ili neki drugi odmor... Jasno je sta je najbolje na temu fudbal menadzera... :respekt: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Na CM 99 nije ni bilo grafike.Ni 2D ni 3D...Nego čitaš dole na dnu ekrana i pratiš,čekajući da tvoj tim da gol. Skini Premier manager 97 i videces grafiku... Naravno uzeti u obzir komp tda i sada, al verujte mozda i bolje... Sto se nacina pracenja igre tice biralo se izmedju teksta, teksta sa prilikama i golovima i cela utakmica... Naravno picio sam drugu opciju. I jos jedna NAJBITNIJA stvar... NIJE se desavalo da se igraci zabaguju kao sada!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Skini Premier manager 97 i videces grafiku... Naravno uzeti u obzir komp tda i sada, al verujte mozda i bolje... Sto se nacina pracenja igre tice biralo se izmedju teksta, teksta sa prilikama i golovima i cela utakmica... Naravno picio sam drugu opciju. I jos jedna NAJBITNIJA stvar... NIJE se desavalo da se igraci zabaguju kao sada!!! Bio i na SEGI xH5CPEOuslU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Haha tog menadzera sam igrao pre jedno 5-6 godina, cisto iz zezanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Target bato, ovo je JADNO... Ni izbliza mom PM97... Ovo moje je IGRA a ne zajebancija... Mislicu da me vredjas... :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ako neko zeli narezem i posaljem. Bez naknade NARAVNO. Pa vi procenite. I sta jos... Prodavale se karte, pmfrit, kola... Prodavale se tribine sponzorima... Ma CUDO bre, kazem ja. Sad cete me naterati da instaliram... lol lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Target bato, ovo je JADNO... Ni izbliza mom PM97... Ovo moje je IGRA a ne zajebancija... Mislicu da me vredjas... :D :D Ma zezam se.Ma sećam se i ja Premiera 97...Pičio sam ga na mom Pentiumu 1,ali nisam bio u tom fazonu.Aktivno sam počeo menadžera da igram od 1999 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ako neko zeli narezem i posaljem. Bez naknade NARAVNO. Pa vi procenite. I sta jos... Prodavale se karte, pmfrit, kola... Prodavale se tribine sponzorima... Ma CUDO bre, kazem ja. Sad cete me naterati da instaliram... lol lol Ej,pa sećam se da se prodavalo...Pa Darkom,tu smo mi verovatno generacija,pa se sećamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Odoste malo u off. Držite se teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 bato preso sam 30tu godinu... za 1... VAMOSS VAMOSS VAMOSS A sace stavim i slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Otvori ovde temu...http://fm-balkan.com/index.php?board=186.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 2D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Ne mogu da verujem da 53% ljudi koristi 3D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 2D :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 2D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 2D FTW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 2D konza! nekim ljudima su to samo kruzici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Opet glasam za 3D... Pogledajte pored stadiona ulicu i prodavnice... WRH novina na FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts