Dark0 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Shakhtar Donetsk Znaci ovako , poceo sam jednu sezonu sa Sahtjarom , izigrao sam prvu sezonu 2010/2011 pre nekoliko minuta , mrzilo me da pretstavujem moju karijeru na pocetak pa zato cu sad , Moram je pretstaviti zato sto sam osvojio sve sto se moglo ovojiti , Sada cu nabrojati moje uspese za ovu sezonu a vi se ne cudite mnogo Sezona 2010/2011 Kraj - Uspese - Prvo izigrao sam 5 prijatelskih meca i 4 od nih pobjedio na jedan izigrao nereseno - Slika - Igrao sam u Super Kupu i pobjedio nad Vorskla sa 2-1 - Slika - Osvojio sam Ukrainsku Prvu ligu i pritom nisam imao nijednu izgubu - Slika - Osvojio sam Ligu Sampiona , pobjedio sam mnogo jake klubove - Slika - Osvojio sam Ukrainski Super kup - Slika Transferi 2010/2011 - Doveo sam 5 igraca i ukupno potrosio sam 26M eura - Slika Igraci koji sam doveo : - Vaclav Kadlec , igra na poziciju Napadac , trebao mi je jedan dobar i mlad napadac pa sam se odlucio da dovecem Kadleca - Borys Taschy , igra na poziciju sredina , mnogo je mlad za prvi sastav a vidi se da je talenat pa doveo sam ga da provede najmanje 2 godine u u21 timu pa ako se pokaze mozda zaigra za prvi tim . - Arturo Vidal , doveo sam ga zado sto mi je bio potreban jedan iskusan igrac za sredinu terena - Volodymyr Polyoviy , igra na poziciju levi bek , uzeo sam ga zato sto mi je bio potreban jedan dobar igrac na tu poziciju a morao je da bude Ukrainac zato sto sam imao mnogo stranaca . - Vitaliy Balashov jos jedan napadac , dovao sam ga zato sto je mlad pa ako se pokaze moze ostati u timu .. Evo pretstavio sam vama moju karijeru nakratko , znam da imam mnogo textualnih gresaka .. Sledeci edit bide kad zavrsim sezonu 2011/2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Dobar izbor kluba, samo popravi greške koje imaš :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 dobri transferi,rezultate fantastični. :cast: :cast: jer može samo još SS game statusa...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Kako ti je Kadlec ovako dobar :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 evo i Game Statusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 imaš nešto mnogo promena u bazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 dobar izbor kluba pojačanja su mogla biti i bolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 imaš nešto mnogo promena u bazi... Rezultati jesu čudni ali verovatno koristi neki abdejt. A i prvi peč je najlakši za igranje (11.0.0 default). A takođe nije ni sejvovao puno, 22 puta po meni nije puno. Odlični rezultati. Srećno u nastavku i da u sledećoj sezoni napraviš još bolje rezultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 Znaci koristim pec 11.3.0 a koristim samo ovaj apdejt za Januarskih transfera http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=6015.0 @tema : hvala svima , nadam se da cu sledecu sezonu napraviti bolje rezultate .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts