vaadl Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ljudi mislim da ovaj mali zasluzuje ozbiljno dobre ocene i ja bih zeleo u mom save -u da mu to popravm..moze lči mi iko pomoci kako to da uradim. HVALA :sesir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Imas program FMTRE u dodaci za FM11 i preko njega to regulisi.Nije tesko snaci se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 e skinuo sam al treba mi za 11.2.0 verziju pa ako mozes da mi das link...HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 http://www.gamefront.com/files/20133228/FMRTE+-+v4.3.0.msi Sa ovim bi trebalo da možeš sve da otvoriš. U supported versions piše da podržava 11.2.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 nece ni ovaj .... a nemogu da verujem da su mu tako lose ocene..znaci katastrofa !!!! jel postoji neki drugi nacin za to prepravljanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Mozes da pecujes igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Skini 11.3 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 ne skida mi se jer sam citao komentare za taj pec...vecina forumasa nije zadovoljna sa njim.. a na 11.2.0 mi igra radi ok sasvim i nista mi se cudno nedesava pa ne bih da rizukujem...uostalom videcu mora da ima neki stari FMRT prvi tako reci...hala na pomocu u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 ne skida mi se jer sam citao komentare za taj pec...vecina forumasa nije zadovoljna sa njim.. a na 11.2.0 mi igra radi ok sasvim i nista mi se cudno nedesava pa ne bih da rizukujem...uostalom videcu mora da ima neki stari FMRT prvi tako reci...hala na pomocu u svakom slucaju Ja igram 11.3 i sasvim sam zadovoljan.U 11.2.1 je bilo dosta bugova (ne kazem da ih nema u 11.3) ali manji broj.Skini ja se nadam da ce vredeti.A ako skines posalji mi na pm ocene koje ti mislis da zasluzuje i ja cu mu namestiti(nzm igraca).To cu uraditi samo za tebe,ako skines 11.3 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Ti šta su nezadovoljni pečevima su samo isfrustrirani svojim lošim menađerstvom pa onda okrivljuju sve šta mogu. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 meni je 11.3 odlično napravljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Vratite se na temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 evo moreira skidam ...al vidi ovako ja zelim da u vec postojeci save svom samo njegove ocene prepravim razumes ? al da nastavim svoj save...tako da ako hoces mogu ti dati moj save pa ti to odradi ako te nemrzi .......a sto se tice 11.3 evo skidam ga i hvala na trudu i u pm cu ti ostaviti svoj save i ocene koje mislim da zasluzuje...HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Nisam razumeo,dao si mi save sa 11.2 patcha? Ali bez obzira ako i jeste ne moze da se nastavi save.Moras igru iz pocetka.Sutra ujutru kad se vratim sa treninga,izbacicu ti ga. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Njemu su samo mentalne ocene loše (možda je to blaga reč) i njih bi morali da povećaju a tehničke možda čak i da smanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 vazi moreira .... al hvala ti u svakom slucaju ...nista onda cekacu football menager 2012 :) pa ko bude radio neki petch ili update nase lige zamolicu da ga podese malo bolje,bar te mentalne i ficke ocene sto kaze sloba,pa cu tako da kreiram igru ispocetka,her sad memrzi da krecem sa zvezdom ispocetka a za dva meseca tri,ce izaci novi menager... a vidi save kakav imam aaaa HVALA ZA POMOC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Nista uzivaj,radicu ja transfere i za 2012,ako bude lose uradjen javi i popravljam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaadl Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 vazi matori ...hvala :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Samo promeni naziv teme, jer nije nam bitno kojeg ces igraca promeniti, nego mozes staviti Kako da promenim igracu ocene? umesto nikon el maestro. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts