Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 [TACTIC 4-4-2 Attack] Ukratko predstavljam svim članovima Fm-Balkana svoju uspješnu taktiku 4-4-2...Obična napadačka taktika...Rezultati su veoma uspješni...u 1.sezoni sam sa NK Junakom ušao u 1.HNL gdje sada dobro stojim.. [Formacija] http://img703.imageshack.us/img703/9224/tacticn.png [Team instructions] width=311 height=300http://img849.imageshack.us/img849/4752/45701537.png[/img] http://img717.imageshack.us/img717/8114/92483701.png Igramo napadački i vrlo brzu igru...Ne radimo pogreške jer igrači ne idu naprijed..Znači,braniči su zaduženi da ni jedan protivnički igrač ne smije zabiti gol niti ući u 16 m. i neće se priključivati u napad...Vezna linija je zadužena da daje moguće lopte u prostor napadača i prosljeđivanje lopte bokovima da nabace dobre lopte napadačima,a napadači su zaduženi da postižu golove... Passing style:Shorter Creative Freedom:More disciplined Closing Down:Default Tackling:More cautious Marking:Man marking Crossing:Default Roaming:Stick to position Nabačaj iz kornera sa lijeve i desne strane ide uvijek u 6m.Zašto?U 6m uvijek je gužva..Nikad ne znaš kad se može dogoditi faul na našem igraču,tako postoji mogućnost da golman krene po loptu i krivo je procijeni... [Player Instructions] GK:Defend Wing back right:Attack Wingback left:Attack Limited Defender right:Defend Limited Defender left:Defend Winger right:Attack Wide Midfielder left:Automatic Advanced Playmaker right:Support Central Midfielder:Automatic Advanced Forward left:Attack Advanced Forward right:Attack [glow=red,2,300]Nadam se da će ova taktika nekome pomoć..Ako vam nešto smeta ili imate neku primjedbu na taktiku što promijeniti komentirajte[/glow] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Nije loše. Nego reci mi zašto ti ovo stoji ovako: Tackling:More cautious Zar onda rivali nekako ne prolaze lakše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 kada bi stavio More aggresssive igrači bi dobijali žute kartone pa tako bi izbivali sa terena..Probao sam pa je Matej Jonjić ušao jako u start pa je dobio :crvenikarton: i 3 utakmice zabrane...pa ne želim počiniti još jednu takvu pogrešku... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Lijepo opisana taktika...sviđa mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ja inače volim agresivnu igru i po cenu crvenih sam za to da se uvek ide oštro na rivala bez obzira na posledice. Igrač može da prođe ali ne i lopta. Kod mene je Runi sada prve sezone imao čak tri crvena kartona dok su što se tiče žutih 20 je imao Ramos, po 16 Alonso i Ronaldo, 14 Marselo, 13 Karvaljo... Dosta ofa. Eto samo to što ti igrači nisu dovoljno agresivni je po meni jedina zamerka sve ostalo je ok. Taktiku neću koristiti pošto ne koristim tuđe na ovom FM ali ako bih mogao kada još malo odmakneš da nam malo prikažeš tvoje rezultate. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 rezultate cu staviti sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Dobro opisana taktika svaka čast. Takodje je neću probati jer ne koristim tudje ali svaka čast još jednom na lepom predstavljanju. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 vidim ja nešto fali,a nisam stavio download :pras: :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Lijepo si ovo napisao, možda ću je isprobati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts