unknown Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 namešten je na Every Week. Po mojoj računici: 52 nedelje u godini X 5 sezona = 260 sejvova Po tome nije nemoguće da ovori istinu, ako je moja računica dobra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 62 sejva po godini. Godina ima 52 tjedna. Sam skontaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 52 tjedna ima godina Roski. Ides u provale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Isti kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Idi bre, natero si me da brojim nedelje. Pa šta mislite, jel radio Load Last game ili ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Je. To ti je 50 sejvova više, tj. 50 utakmica sa sejv load.. Najmanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 52 tjedna ima godina Roski. Ides u provale. Ali imaš ponekad i 2 utakmice sedmično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 E sad. Ja to kod sebe nisam nikad pratio. Sada nažalost ne mogu da vidim na poslednjem sejvu koji sam igrao, jer sam ga igrao pre nekoliko meseci a u međuvremenu sam reinstalirao Windows. Ja dok sam igrao svaki put bih išao na manuelni save kada bi izlazio iz igrice. Recimo da sam u više navrata igrao tokom jedno dana, za mesec dana bi nakupio tu razliku. Postoji verovatnoća da i on pre svakog gašenja igre snima a ako igra recimo 2 meseca dovoljno je i samo jednom dnevno da igra FM i posle da snimi da bi nakupio tu razliku. Zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Kriva tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Sorry za spam, ali neka ti da SS od transfera za sve sezone. Da vidis koliko je trosio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Nastavite ovde diskusiju iz teme Pomoć pošto ovom ipak nije mesto tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Klasicni Save/Load, dovodio je igrace mozda preko FM Scouta i napravio to.A Save / Load svaku tekmu skoro. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Pa ne mora da znači ako ima toliko sejvova da je save/load koristio. Ja sejvujem posle svake druge utakmice i ispada da koristim save/load? A i povremeno mi se dešava da hoću da izađem iz igrice, pa sejvujem i ne izađem a fm minimiziram pa posle nekih 2 sata primetim da mi je fm još uvek upaljen i opet sejvujem i izadjem, 2 sejva istog datuma To mi se sve češće dešava jer se neviđeno smorim i posle jedne odigrane utakmice, a kamo li više njih... Takođe često igram jednu utakmicu dnevno pa posle nje odmah sejvujem tako da... Za to su ovi iz SI-a krivi a ne mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Sorry za spam, ali neka ti da SS od transfera za sve sezone. Da vidis koliko je trosio. Ponavljam. Ako moze SS transfera za sve sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 unknown nije ni ulazio na forum od tvog prethodnog posta u kome si tražio SS transfera... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 po meni je moguce skarabudjit ovakvu ekipu za 3 - 4 sezone a sto se tice osvajanja lige sampiona ( 2 puta ) samo ako je imao dosta srece u zrebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 a boga pitaj prema meni što se tiče savea nije varanje ako mu je autosave uključen jer i ja se bojim crasha i uvijek stavim autosave every week i uvijek obavezno sejvam kad izlazim a rijetko odigram više od 5 utakmica tako da mi zna bit po 100 sejvova u sezoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 ja sam jedno vrijeme ima problema za memory dump-om pa sam imao po 200 sejvova po sezoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts