Joso1000 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 E ovak, kad god sam probao staviti neki skin napravljen od nekoga drugoga i učitam ga, taj skin nema onu FM tipku gdje su preference, opcije, save game, quit game itd. Također nijedan skin nije imao ni pojedinosti o igraču tipke kao što su offer new contract, offer to clubs itd itd, već je na tom mjestu samo prazno mjesto gdje bi te opcije trebale biti, a i ne samo te. Pomoć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 da ne stavljaš možda skinove od nekog starijeg serijala, npr. fm 10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Ne bi mogao da ih učita. Koji su skinovi u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Reinstaliraj FM i izbrisi sve celokupno sto imas i My Documentsu vezano za grafiku za FM i bilo kakve dodatke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Sve to što ste predoložili sam probao, skinove sam zaboravio imena, međutim, jedan lik na FM Baseu mi je rekao da namjestim ekran na wide i da će mi se tada pojaviti (na kompu, ne u igri) ali ja nemam pojma o čem on govori, probao sam naći u postavkama rezolucije takvo nešto al ništa (Win 7) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Reinstaliraj FM i izbrisi sve celokupno sto imas i My Documentsu vezano za grafiku za FM i bilo kakve dodatke. Bio sam dodao kad sam prvi put instalirao igru logotipe svih klubova i igrača, da to možda nije problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Možda ako imaš više grafike nešto pravi problem. Izbaci sve od grafike pa vidi jel i dalje prisutan problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Možda ako imaš više grafike nešto pravi problem. Izbaci sve od grafike pa vidi jel i dalje prisutan problem. Probat ću reinstalirati, maknuti sve grafike što imam, učitati skin i onda ponovno dodati svu grafiku, tad ću vidjeti kak će biti. Btw ima netko dobar neki skin, onak da je malo tamniji, bez šarenila, nešto kao pozadina ovog foruma, crno/tamno sivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 JBF je najbolji. p.s. koji patch imaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 JBF je najbolji. p.s. koji patch imaš? Neam pojma, nisu mi bili važni svi zadniji transferi i ta shranja što idu s patchem tak da nisam ništa patchovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 E pa u tom ti je problem. Stavi najnoviji patch pa probaj, ako nije onda me tuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 E pa u tom ti je problem. Stavi najnoviji patch pa probaj, ako nije onda me tuci. Hm koliko ih ima otkad je igra izašla? Također ako mi možeš reći gdje ih ima? tenks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?board=248.0 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Samo poslednji ubaci :: Bilo je 3 peca i 2 hotfixa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Fala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Riiješeno sve, zahvaljujući novom patchu, How Yes No, neću te izgleda ipak tući PS- hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Uh laknulo mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts