Denny Crane™ Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png FK Obilić Beograd Istorija kluba FK Obilić je osnovan 1924. Godine. Najveći uspeh kluba je igranje u finalu Jugolsovenskog kupa 1995. Godine kada su učestvovali i u Evropskom Kupu. Dok je predsednik FK Obilića bio Željko Ražnatović, Obilić je osvojio prvenstvo i kup Jugoslavije 1998. Godine. Trenutno igraju u Prvoj Beogradskoj Ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 kako se niko do sada nije setio da Obilic vrati na staze stare slave... svaka cast na ideji, za obilic sam posebno vezan, praticu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png Pripreme: Pripremni period je prošao solidno. Odigrali smo pet utakmica, tri smo pobedili i dve izgubili. Na svim utakmicama smo dominirali, imali bolju statistiku, ali mi nije jasno kako smo uspeli da izgubimo te dve utakmice. Transferi: Prelazni rok za nas je prošao sasvim zadovoljavajuće. Doveli smo sedam igrača, sve za džabe. To su sve uglavnom prosečni nižerazredni igrači koji će zadovoljiti naše potrebe. Finansije: Trenutni balans nam je u plusu što je svakako zadovoljavajuće. Na početku nam je balans bio 80k, sad je oko 50k, uzrok toga naravno je dovođenje igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Konacno neki llm :cast: :cast: :cast: :cast: Nadam se dugoj i uspesnoj sezoni i pazi kako vodis klub nemoj da zavrsis ko Ceca :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Zanimljiv izbor kluba koji ima pre svega burnu prošlost. Srećno u nastavku. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Hvala vam što pratite. Cilj mi je da ponovo osvojim našu ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Klub je odličan, nadam se da će ovaj LLM potrajati. VAMOSS I probaj učiniti ono što je učiniobivši trener Obilića gosp. Okuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Ukrao si mi ideju Ali ajde sretno ti :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Još da ti je Arkan na čelu kluba,bilo bi lako,ali ovako... Srećno,samo cepaj! :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Pratim Stefane odličan klub. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Pratim, odusevio si me izborom kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Još da ti je Arkan na čelu kluba,bilo bi lako,ali ovako... Srećno,samo cepaj! :: Šta će mu Arkan? Pa mogu i ja da budem i ja sam Željko, a još sam i Delija,a boga mi sviđa mi se i Ceca :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Sretno u nastavku,pripreme si odradio dobro,a pojacanja stvarno neznam kakva s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 pojacanja ko pojacanje...samo ti dalje..pratim :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png Prva Beogradska Liga: U ligi se trenutno nalazimo na prvom mestu sa 43 boda. Odigrali smo 15 utakmica, pobedili smo 14 i jednu odigrali nerešeno. Jedini smo tim u ligi koji je bez poraza i prezadovoljan sam formom. Posle malo lošijih priprema nisam se nadao ovakvoj formi, ali izgleda da pripreme ništa ne znače kako ću kasnije igrati u takmičarskim utakmicama. Prva utakmica sa Obilićem je bila protiv našeg najvećeg konkurenta, Jedinstva iz Surčina i odmah na startu smo pobedili sa 1:3. Nakon te utakmice se nastavila serija pobeda od 7 utakmica. Onda smo odigrali nerešeno sa Rakovicom 1:1, i nakon toga usledila je nova serija, 6 pobeda za redom. Najbolji strelac lige je upravo naš igrač, Daniel Milan sa čak 25 golova na 15 utakmica. Kup Beograda: U kupu Beograda smo stigli do druge runde i tu smo ispali. U kvalifikacijama za kup smo pobedili Lepušnicu sa 0:5. Onda u prvoj rundi smo pobedili Radnički iz Obrenovca na penale 4:2. I u drugoj rundi smo ispali od Grafičara na penale 5:4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 svaka čast..niti jedan poraz nadmasit ces mene .... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Kako razbija taj Milan. :cast: :cast: Mozes li dat njegov ss? U ligi razbijas,a za kup nemam sto reci nego bit ce bolje drugu put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 kao i tebi....prvenstvo razbijas,a kup nemos proc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Razbijaš u ligi. Samo napred, da završiš bez poraza! :cast: Ovaj Milan nije igrač, robot je očigledno. :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 :cast: Ovaj napadač pokidao :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 Evo ss... [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/9/5I/4iGV5Idv/untitled.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Kidaš svaka čast izgleda da lagano ideš u PLTS samo cepaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 Ako budem prvi onda idem u Zonsku Ligu Beograda, pa u Drugu Ligu Beograda pa tek onda u PLTS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Hahahaha ne pratim ja bas nize rangove uglavnom cepaj samo. VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 I ne zove se Druga liga Beograda vec Srpska Liga Beograd...al to mu dodje isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts