zhule Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Koristim 10.1 patch... Razlog tome je sto sam to instalirao i krenuo u pohode... I sad da ubacujem nove patch-ove pa fali pola igraca, ili su skuplji... Ne pada mi na pamet... ETO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone90bgd Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 10.3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venio Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 10.3... Najjači je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 naravno da je najjači kad je najnoviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ljudi ja otkad igram FM ja picim samo osnovni patch... De bre, pa ja provedem prva 2 dana upretrazi igraca i onda da ubacim patch de su ti igraci u drugom klubu, ili duplo skuplji... Secam se na FM2008 Aaritalo se dovodio za 200k, bio vrh igrac, a na patch-u 8.0.2 ga nema... Mora se ucita cela finska liga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Ljudi ja otkad igram FM ja picim samo osnovni patch... De bre, pa ja provedem prva 2 dana upretrazi igraca i onda da ubacim patch de su ti igraci u drugom klubu, ili duplo skuplji... Secam se na FM2008 Aaritalo se dovodio za 200k, bio vrh igrac, a na patch-u 8.0.2 ga nema... Mora se ucita cela finska liga... Aaritalo je bio bug na menadzeru pa su ga zato izmenili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Aaritalo postoji u u RL ..znam da je pohađao nogometnu akademiju nekog kluba iz engleske premier lige pa je nakon toga otišao u Finsku .Da je bio predobro napravljen to je isto stvar i sa Bogdan Stancu-om i još mnogo njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Ljudi nije bitno kolko je Aarutalo dobar ili los naveo sam ga samo kao razlog zasto koristim navedeni patch... :>( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 i ja koristin 10.3 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts