SlobaGrobar Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Pa nije citer covek i nema zasta da ostavlja FM, naucice vremenom :: Tako je. Eh kada bi svi ostvarivali uspehe. p.s. Srećno u Lokomotivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Nije lako biti pocetnik. Samo polako, uz malo truda i sreće možeš daleko dogurati :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 2,3 ligu sam zaboravio napisat... [mod]Za te stvari služi opcija "Edit".[/mod] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulinho Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 pa dobro decko je pocetnik(bar se nadam da jeste), bice bolje bolje da citas malo karijere na fm-u, deo foruma vezan za taktike i treninge, itd, nego sto pises karijeru pa ces vremenom napredovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 sretno dalje...samo piši font slova 10 ili 12...biti ce ljepše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaNs Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 okej hvala vam svima ljudi pogotovo na savetima i hvala vam sto me pratite valjda cu nauciti bolje da igram :cast: mislim igrao sam ja i ranije ali nije to jos veliko iskustvo :: inace jos jednom hvala svima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pac007 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Nije bitno da li čpvjek zna ili ne zna igrati bitno je da uživa u toj igri...a ovako je i zanimljivije glupo je i dosadno stalno osvajati naslove :cekam ..... samo naprijed pratim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaNs Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Nije bitno da li čpvjek zna ili ne zna igrati bitno je da uživa u toj igri...a ovako je i zanimljivije glupo je i dosadno stalno osvajati naslove :cekam ..... samo naprijed pratim te pa na neki nacin si i u pravu :: uskoro report...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts