Milan1988 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 pa jel je moguce da celu igricu prevedes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Nije moguce po 1000-ti put. Imam bezbroj reci, a jednostavno je nemoguce gramaticki uklopiti, jer onda ne bi prepoznavalo padeze i nasu gramatiku, a sigurno je bolje da igras na engleskom nego da ti na prvoj konferenciji za mediji postave pitanje "Da li vi imati problema zbog strani jezik?" ili nesto slicno tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 jel postoji slika kako igleda na engleskom jeziku ti mediji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Nije moguce po 1000-ti put. Imam bezbroj reci, a jednostavno je nemoguce gramaticki uklopiti, jer onda ne bi prepoznavalo padeze i nasu gramatiku, a sigurno je bolje da igras na engleskom nego da ti na prvoj konferenciji za mediji postave pitanje "Da li vi imati problema zbog strani jezik?" ili nesto slicno tome. Zeko,znam da nije moguce da se prevede igrica.Ali sam mislio da napise pitanja na srpskom za Srbiju.Ja koliko sam shvatio on radi samo pitanja posle i pre utakmice.Pa sam mislio da dodaje pitanja na srpskom.Jedino ako mora da se prevede cela igrica da bi ta pitanja bila na srpkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ja koliko sam shvatio on radi samo pitanja posle i pre utakmice. On ej napravio samo medije, ne pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Izvinjavam se onda,mislio sam da je dodao i pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 hoce neko staviti sliku kako izgleda taj dodatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Znaš li ti da prevedeš igricu? znam,ali gramaticki ne bi bilo ispravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 nece stavit nitko sliku...skini i odi na fm...new game i vidi sam :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 ne mogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aca123 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 linkovi su mrtvi dajte obnovite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts