Denny Crane™ Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 4-1-1-2-2 by Stefanpfc Evo posle dužeg vremena jedna taktika od mene koju sam sastavio za moju karijeru. Pošto me je Dr_House zamolio da je predstavim, odradiću to, možda će i nekome pomoći.. Formacija http://www.dodaj.rs/f/3d/WA/37CBOJrK/taktika.jpg Ovo je jedna univerzalna taktika koju koristim za sve vrste utakmica. Cilj ove taktike je naravno dominacija na terenu i što više golova. Team Instructions width=440 height=450http://www.dodaj.rs/f/3R/Wt/swQz5qt/ti.jpg[/img] Kao što vidite za Philosophy sam stavio Rigid. Znači svaki igrač ima svoj zadatak, napadači su zaduženi za napadačke akcije, defanzivci su zaduženi za odbrambene za zadatke itd.. Starting strategy, tu koristim Attacking, ali sve zavisi kakav je rival upitanju. Znači ovo podešavate u zavisnosti od jačine protivnika. Passing style, tu ništa nisam podešavao, znači default. Creative Freedom, koristim More Disciplined, tačnije igrači se pridržavaju plana igre.. Closing Down, ovo zavisi od toga da li jurite rezultat ili branite. Utakmicu počinjem sa Default, a kasnije zavisi od toga kako se odvija utakmica tako i podešavam. Tackling, tu sam koristio More Agressive, ali rezultat toga je bio mnogo penala, žutih i crevnih kartona. Za sada držim na Default i sve je u redu. Marking, zonska odbrana. Crossing, Default. Roaming, Default. Player Instructions GK: Goalkeeper - Defend DR, DL: Full Back - Automatic DCr: Central Defender - Stopper DCl: Ball Playing Defender - Stopper DMC: Defensive Midfielder - Defend MCl: Central Midfielder - Automatic AMr: Inside Forward - Attack AMl: Inside Forward - Attack STCr: Deep Lying Forward - Attack STCl: Advanced Forward - Attack Ove PI ne moraju biti ovakve, to treba podesiti prema igračima koje posedujete. Sa ovom taktikom sam napravio dosta uspeha, 3 titule i 3 kupa, sve te uspehe možete pročitati u karijeri. Ako treba link za Download, recite postaviću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Taktika je odlicna,ali da je predstaviš nije te zamolio dr house nego shone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Lahko download? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 jel valja ova taktika?? isprobo bi sa dinamom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts