Grom Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 FM-Balkan 4-1-2-2-1 Attack Prijava Pozdrav svima! Nesto sam dugo razmisljao i setio se da uradimo nesto novo nesto svi zajednickim snagama.Ja sam Zamislio da napravimo svi zajedno jednu taktiku a kako sad cu vam reci. Ja sam smislio formaciju 4-1-2-2-1 kao na slici ispod i ja cu odbarati jednu poziciju gde bih kao ja igrao. http://i51.tinypic.com/ims1lf.jpg Sad treba svako da se prijavi postavi SS kako je on zamislio 1)Znaci primer Pera Peric uzmima poziciju ST i stavlja Screenshoot pozicije sa podesavanjem u player instruction kako da igra taj igrac...i naravno kaze sta ce da igra dal ce biti Advanced Complete Poacher nije bitno svako za svoju pozicju Prijava GK- LB- CD- CD- RB DM- ML- CM AMR- AMC- ST-Pera peric Advanced Forward Attack I ovde stavi sliku sa instrukcijama za ST 2)Kada se prijave prvih 11 pozicija onda cu ja uzeti i sve to sastaviti u jednu I odraditi test koji nadam se ima da razbija 3)Test ce se vrsiti 1 sezonu na holidey 4)Molim vas da ne pisete duple pozicije pazite ko se gde prijavio,mislim na to da se ne prijavljujete za CM ako je vec neko to napisao 5) Taktika je zamisljena da igrate napadacki, 6)Kad se sve to skupi onda cu videti kako ste sve podesili pa cu po tome sastaviti instrukcije za Team Instruction Znam samo da cu postaviti Attacking a za dalje u zavisnosti sta ste vi svi smislili. 7)Mogu svi da se prijave od clanova do Administratora 8) Kad sve ovo bude uspesno onda cemo sve ovo isto za neku drugu formaciju Nadam se da ste me razumeli! Znaci ova poruka ispod ovih crtica cete kopirati kad se budete prijavljivali i na zeljenu poziciju se upisite i postavite za vasu poziciju sliku.Tako sve dok se ne popuni formacija Pozicije koje su slobodne Trenutno je sve slobodno4 Taktika ce izgledati kao na slici gore OVO ISPOD KOPIRATI ----------*****-----*****-----****---*****---------*-*-***----*--*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*------**-*-*-*-*-*- FM-Balkan 4-1-2-2-1 Attack Prijava GK- LB- CD- CD- RB DM- ML- CM AMR- AMC- ST- Slika Za pocetak ja cu se prvi prijaviti da to vidite kako bi izgledalo i odma cu prvi zauzeti poziciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 GK- LB- CDL- CDR- RB- DM- ML-Grom Winger Attack CM- AMR- AMC- ST- http://www.dodaj.rs/f/31/y/bWNlajb/screenshot4011.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Misliš na ovako nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 ne otvara mi taj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?board=331.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 ne ne mislim na to mada je to nesto slicno ovo sam mislio kao sto sam i napisao posle kad se skupi ja to sklopim u jednu pa ko zna mozda bude extra taktika ja cu je iz testirati sa nekim klubovima pa cemo videti ako bude ovde zainteresovanih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 GK- LB- CD- CD- RB DM- ML- CM AMR- AMC- ST-Zolinho Target man Ja sam za sve sta treba.Ali nisam najbolje razumeo ali ajde da se prijavim ako se bude radilo nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 GK- LB- CD- CD- RB DM- ML- CM AMR- AMC- ST-Zolinho Target man Ja sam za sve sta treba.Ali nisam najbolje razumeo ali ajde da se prijavim ako se bude radilo nesto. sad samo postavi ss player instruction kako zelis da ti igra tvoj napadac ST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Oke razumeo sam. Pa Attack :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts