Ruf™ Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 *** Prvih 6 sezona sam vec odigrao, veci dio od toga ne mogu da vidim meceve, ni ostale podatke, osim tabela, transfera i fixtures-a, tako da ce prvih nekoliko update-ova biti osvrt na te sezone, a kada opis karijere bude sustigao karijeru u igri, onda cu krenuti opsirnije da pisem. http://www.dodaj.rs/f/34/YW/1ZXrGaXK/b-67.jpg Dakle, Boldklubben af 1967 (skraćeno B-67) je klub sa Grenlanda, osnovan davne 1967 godine i jedno je od prvih športskih društava na Grenlandu. Ja sam stigao do 2014. godine (riječ je o FM 08), te se nadam da ću odigrati još puno sezona, nadam se uspješnih, ne kao par prvih. Ispočetka sam vodio reprezentaciju Grenlanda (i gubio 99% mečeva), ali sam 2009. preuzeo državnog prvaka, B-67, od bivšeg trenera Christiana Laursena. Ovo je stadion većine prvoligaša te reprezentacije, pa i moj. Ispočetka je imao samo 2000 mjesta, ali je 2010 proširen na 7800 sjedećih mjesta: width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/K/Kc/4LcJ7pld/nuukstadion.jpg[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Zanimljivo...Svakako pratim :dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Jako zanimljiv izbor, prati se ovo :: Ali kakav je ovo stadion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Jako,jako,jako zanimljivo.Prati se ofc :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 ***GRENLANDSKA REPREZENTACIJA*** http://creativeroots.org/wp-content/uploads/2011/01/Coat_of_arms_Greenland.png Ovaj report će opisati moj "put" s grenlandskom reprezentacijom. Reporte o B-67 ću pisati kasnije. Prve sezone, 2007/08, točnije datuma 18.7.2007., postao sam izbornik grenlandske nogometne reprezentacije. Nalijedio sam Danca Jens Tang Olesena. Na toj dužnosti sam ostao sve do 6.4. 2011. U tom razdoblju sam odigrao puno utakmica, od kojih sam 99% izgubio, čak i od reprezentacije britanskih Djevičanskih otoka, i to velikim rezultatom. Zbog nemogućnosti da postavim SS-ove, u nastavku ću napisati sve rezultate koji su bili dok sam vodio reprezentaciju: 2007 Greenland vs. Ghana - 1:3 (A), Friendly Greenland vs. East Timor - 3:3 (H), Friendly 2008 Greenland vs. Portugal - 0:3 (H), Friendly Greenland vs. Croatia - 0:3 (H), Friendly Slovakia vs. Greenland - 4:3 (A), WCQ Greenland vs. Belarus - 2:6 (H), WCQ Greenland vs. Poland - 0:5 (H), WCQ Greenland vs. Brazil - 1:5 (H), Friendly Greenland vs. Ivory Coast - 0:4 (H), Friendly 2009 Greenland vs. Croatia - 2:8 (H), Friendly Portugal vs. Greenland - 11:0 (A), WCQ Greenland vs. Solomon Islands - 2:0 (H), Friendly, prva pobjeda, na toj utakmici sam primijetio budućeg igrača B-67, koji će zabiti 50 golova u 40 utakmica, ali se ipak neće nametnuti u prvom timu. Greenland vs. Iceland - 0:5 (H), WCQ Greenland vs. Slovakia - 0:4 (H), WCQ Belarus vs. Greenland - 5:1 (A), WCQ Poland vs. Greenland - 4:0 (A), WCQ Greenland vs. Portugal - 0:11 (H), WCQ Iceland vs. Greenland - 3:2 (A), WCQ Greenland vs. Brunei - 2:2 (H), Friendly Greenland vs. South Korea - 1:3 (H), Friendly 2010 Greenland vs. British Virgin Is. - 2:3 (H), Friendly Greenland vs. US Virgin Is. - 0:4 (H), Friendly Greenland vs. Greece - 2:11 (H), ECQ Liechtenstein vs. Greenland - 1:1 (A), ECQ Greenland vs. Moldova - 3:3 (H), ECQ Switzerland vs. Greenland - 3:2 (A), ECQ Greenland vs. Georgia - 1:2 (H), ECQ Greenland vs. Andorra - 0:2 (H), Friendly Greenland vs. Northern Mariana Islands - 4:3 (H), Friendly 2011 Portugal vs. Greenland - 3:0 (A), ECQ Greece vs. Greenland - 3:1 (A), ECQ Nakon te utakmice sam dao ostavku i posvetio e vođenju FC B-67. Moj nasljednik je Martin Jensen, 61-godišnjak. ***B-67 - PRVA SEZONA*** Prvu sezonu u FM-u, B-67 je vodio Christian Laursen, osvojili su duplu krunu, transfera nije ni bilo, ni po čemu posebna sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Zanimljivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Jako, jako i jako zanimljivo. Ovo se prati. Stadion pobedio. :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ali 11-0 protiv Portugala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Jedna od najzanimljivijih! Mora da se prati! :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ovo pratim sigurno VAMOSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 ***DRUGA SEZONA 08/09*** ***B-67*** http://www.dodaj.rs/f/2i/F3/2twItvHl/0809.jpg Titula, titula, slavila se titula, pjeva B-67, pjeva cijeli Grenland!!! Šalim se, liga je osvojena na zanimljiv način, prvak je odlučen u 17., pretposljednjem kolu. Klupu sam preuzeo tek na kraju sezone, tako da nisam odigrao nijednu ligašku utakmicu, tek finale SuperCupa, u kojem sam razmontirao Ammassalimmi Timersoqatigiiffik Ammassak Tasilaq, ili skraćeno A.T.A. Tasilaq., sa čak 7:2!!! Moj prvi, te nikako posljednji trofej! Odigrao sam i dvije prijateljske tekme, protiv Malamuka (4:2), i ponovno, A.T.A. Tasilaq (3:0) ***TRANSFERI*** Christian Laursen, ponovno nije ništa kupovao, samo prodavao , a ja sam doskočio tome i doveo zanimljivo pojačanje, zvano Joorsi Skade, iz danskog niželigaša Fredrikshavna. Prvi transfer u savegameu! Prodani su nebitni igrači Anders H, Petersen i Hans Knudsen za sveukupno 12 tisuća funti. Ove sezone se pojavio i regen Poul B. Olsen, najveći grenlandski igrač svih vremena, najbolji napadač na svijetu i član engleskog Liverpoola! ------------------------- ***TREĆA SEZONA - 09/10*** ***B-67*** width=450 height=216http://www.dodaj.rs/f/3h/tn/3xhmdyIg/0910.jpg[/img] Veoma zadovoljan. Čak što, pojavio se i moj novi rival, koji će par sezona žariti i paliti Grenlandom (ali opet neće biti bolji od mene), zvan Ilullisat Glaciers.Na početku je krenuo skromno,ali ga kupuje neki grenlandski tajkun za dva milijuna funti i Ilulissat napreduje, velikim koracima. ***TRANSFERI*** Puno se trgovalo. Doveo sam par super zvijezda (poput REGENČINE Annana i Apoule), ali sam, bogme, i profitirao prodajom superzvijezde koja je za B-67 odigrala samo 7 utakmica i zabio 9 golova, u veliki Milan, za 3.8 milijuna. KAASSANNQUAQ ZEEB - još uvijek, u 2014. godini, igra u prvom timu B-67. Doveden za 0, a sada vrijedi 1 milijun. Dobra investicija. JUNIOR OBAGBEMIRO - doveden za 50.000 funti iz indijskog nogometnog kluba, postati će jedan od najboljih igrača B-67. Odlazi 1.1.2015. u Reading. Možda i nema neke ocjene, ali pare su pare. V.P. SATISH KUMAR - Bivši golman, doveden iz indijskog prvaka Dempa (kluba kojeg sam predlagao Vragu), nije se iskazao te je sljedeće sezone napustio B-67. PELLE MORTENSEN - Igračina kojeg je ozljeda zaustavila. CHIDI EDEH - Razvaljivao je u Dempu, ali je kod mene jednostavno, propao. Džabe dadoh tisuću funti. GENIUS ZENITH - Doveo ga zbog cool imena i prezimena. OWUSU POKU - Trenutno igra u Malamuku, prodao sam ga za puno novca, nije mi žao što sam ga doveo. Vratar. EMEKA CHUKWU - Igrao je prve dvije sezone, onda je fasovao ozljednu i karijera ode u pr*no. Još uvijek je u timu. RENATO BILOKAPIĆ - Imao je izvanredne atribute ali nije bio na njihovoj razini. Sada brani boje N-48. Goalkeeper. EDEL APOULA - Druga "superstar" koja je zaigrala u B-67. Začudilo me je što je uopće došao. Ali se nije pokajao i još uvijek brani. RANSFORD OSEI - Propala investicija. Prodao ga sljedeće sezone u Nuuk-07 za tisuću funti. Dobar posao. LEON PALMER - O njemu sam pisao u "reprezentativnom" postu. IGRAČ SEZONE: Poul B. Olsen - imao je negdje oko 18 godina, sa PROSJEČNIM ratingom od 8.56 možete shvatiti kakav je igrač bio u B-67. U 16 utakmica 32 gola. U sezoni 12/13 je pukao u Liverpoolu zabivši 25 golova u 32 utakmice. width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/1K/P8/eDcMtiI/poul-b-olsen1.jpg[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Kako ovo uzimas ss-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Preko Paint-a. Ali sve moguće pokvarim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Mogo si dat još koji ss ovih svojih igrača pošto sam čuo samo za Oseia i još me čudi dati je on propala investicija. Jel igraš kakva kontinentalna natjecanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ovaj regen ubija :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts