popaj Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 stavio sam sad tako, valjda ce biti bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 ovo mi se prvi put dešava u fm-u, 89 minut protiv engleske, 2-1 je bio rezultat za engleze,milijaš imao priliku da izjednači i na kraju uprskao i pogodio kuzmanovića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 xaxa e ovo stvarno treba biti talenat da ga pogodis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Muka mi je kad mi komp prijavi "to low virtual memory" ili tako nekako. ugasi FM i samo dont send... a prostora na hardu do mile volje... moze pomoc necu se ljutiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Povećaš virtualnu memoriju i rešiš problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 kako breeee? i sta je virtualna memorija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 http://fm-balkan.com/index.php?topic=2765.0;msg=31749 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 HVALA buraz, samo mi objasni dal treba povecavati i koliko otprilike da se stavi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Koliko imaš sad virtualne memorije a koliko imaš rama? Piše ti valjda koliko je preporučeno a i da ne piše stavi duplo više od ram-a, neće mu škoditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Pise mi nesto available 7000MB a raspon od instal do max je 1500-3000MB... hvala za pomoc jer zaista me je ubijalo i nisam znao sta raditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ma to je sitnica ali ume da zajebava kad je najpotrebnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Unakazim ih, i dodje najbolj napadac koji je u Zvezdi igrao u zadnjih 10 godina i uzme mi bodove... http://img828.imageshack.us/img828/7465/mlradnikpuz.th.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 http://ultraphoto.org/images/1hbgxrswu8j5g4qh0yga_thumb.jpg :: :pras: :crvenikarton: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 http://ultraphoto.org/images/byay95qx65abtw0vlm99.jpg Moram ja dobit gol u 90-toj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 ja nemam baš nekih problema s tekmama kao ovi postovi iznad,jer igram s Dinamom pa ako izgubim, ok,ako ne,opet ok..al naišao na jedan bug recimo..uglavnom, poludio skoro..Neymar bio u pitanju..doveo ga u Dinamo i makar igrao stalno, stalno je pisalo kao unsetled..i pošaljem ga kao kući na mjesec dana da to rješi, kad negde na sredini toga vremena mi dođe kao poruka da je Neymar jako nezadovoljan što ne igra..da je sad još više neprilagođeni ovo-ono..mislim..kako će igrati ako sam ga poslao kući da se vrati oporavljeni..nema mi logike malo..uglavnom, zbog toga ga morao prodati jer nikako da ga udobrovoljim..ništa više nije pomagalo nakon toga -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 JBT pa ako je unsetled sta ga saljes kuci??? To jos pogorsava stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 JBT pa ako je unsetled sta ga saljes kuci??? To jos pogorsava stvari. pa drugo mi nije preostlo..igrao konstantno u prvoj postavi, nije pomoglo..probao povisiti plaću, ništa..stalno ga hvalio..opet ništa..pa ga poslao kući kao i inače što radim s igračima..i to većinom ispadne ok jer kad se vrate su opet zadovoljni..al mi se prvi put sad desilo a u toku toga vremena kad ga nema u klubu da mi se javi nezadovoljan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Pa unsetled znači da se nije prilagodio na život u Hrvatskoj i onda ga ti šalješ kući na mjesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Pa unsetled znači da se nije prilagodio na život u Hrvatskoj i onda ga ti šalješ kući na mjesec dana. ma kužim ja sve to..al kad ti cjelu sezonu se en prilagodi,a k tome je standardni prvotimac, za mene enma drugog rješenja..nije prvi igrač kod kojeg to napravio..samo šta je kod ostalih to upalilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Ja imam par brazilaca u Osjeku kaj su se tek sada prilagodili na klimu i sve, a dobili su putovnicu(znaći, 2 godine su u klubu) i jednog planiram odvest do repke(ak mu se heading, marking i tackling za 1 poboljšaju). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 sreća tvoja ..vidjet ću ubuduće šta će biti..za sad jedino imao problema s ovim igračem u vezi prilagodbe..ostali se više-manje uspješno prilagode i sve je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Zato i ne volim kupovat strance, rađe kupim Maleša nego nekog brazilca koji je malo bolji jer će Maleš napredovat a ovaj Brazilac će se prilagođavat do kraja sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 da..istina..al opet ovisi o igračima..recimo Zezinho i Neymar..Zezinho mi sad igra 3 mjeseca od kad došo..igra stvarno fenomenalno..dodaje, zabija..ne žali se ..nemam pritužbe..a Neymar mi se nije isplatio kupovati..dao 19M za njega, zabijao nekih 10-15 golova po sezoni(imao ga 3 sezone), em se nije prilagodio, em ga prodao za 15M..nisam ga trebao kupovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Neymara nisam nikada trenirao zbot goga što je preizlizan igrač. Evo mogao sam dovest nekog ganskog reprezentativca, a dolaze mi Ćurjurić i Maleš. Zajedno 250 tisuća, a taj ganac bi me košta pola milje minimum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts