markinho Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 http://www.bagenalstownreddevils.com/Luis_Suarez_1089067b.jpg ss: http://img22.imageshack.us/img22/1348/suarezs.th.jpg ime:Luis prezime:Suarez godina rodjenja:24.1.1987 (22 godine) nacionalnost:urugvajac klub za koji igra:AJAX omiljena osoba:Ron Jans,Klass Jan-Hunetlaar omiljeni club:Ajax,Barselona,FC Groningen,R.Madrid klubovi za koje je igrao:Nacional(urugvajska prva liga),FC Groningen,Ajax utakmice za reprezentaciju:21 utakmica,7 golova karijera:Luis Suarez je poceo svoju karijeru u Club Nacional de Football(urugvajska prva liga)2005 godine,za njih je odigrao 29 utakmica i postigao 12 golova.U sezoni 2006/07 stigao je u Groningen za 625K,pre prelaska u Ajax za groningen je odigrao 29 utakmica i postigao 10 golova.U Ajax je stigao u sezoni 2007/08 za 8M evra,za ajax je do sada odigrao 69 utakmica i postigao 39 golova.Luis Suarez nastupa za Urugvajsku reprezentaciju.Debitovao je protiv Kolumbije februara 2007 god.Do sada je odigrao 21 utakmicu i postigao 7 golova. Dobre karakteristike:Luis Suarez je odlican tehnicar zahvaljujuci svojoj dobroj igri on je kapiten ajax-a.Ima solidnu okretnost i odlican first touch(pas ili sut iz prve).Sve u svemu u ajax-u necete naci boljeg igraca ;D Lose karakteristike:ima nekoliko mana koje ne uticu na njegovu dobru igru zapravo mane su mu u tome sto je slab izvodjac prekida,nema neki preteran uticaj na igrace i voli da napusta svoje mesto na kome igra sto nekad moze i biti dobro. toliko od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 SS-ovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Bez uvrede,ali slabo je ovo,mogao si bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Bez uvrede,ali slabo je ovo,mogao si bolje. hvala brate sto si mio rekao to volim iskrenost. p.s. sad sam video da sam se zajebao i da sam zaboravio da ga uoblicim :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 SS-ovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 SS-ovi? postavio sam ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Sry, ali meni se ovo ne sviđa. Neuredno je i nepregledno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Sry, ali meni se ovo ne sviđa. Neuredno je i nepregledno. ok onda nista hvala vam na iskrenosti.postrudio sam se nisam lepo uradio cao :pras: respekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 nije loš opis samo malo estetski da se sredi onda će biti sasvim solidan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts