liverpool20 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Bok decki,ja sam novi tu pa da se malo odmah razbacam pitanjima. Ako je netko igro s Liverpool-om,pa da mi kaze neke taktike,treninge i te cake jer vidim da se dosta vrti oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ja bih ti dao taktiku al moraš obečat kao navijač Liverpoola navijaču Liverpoola i zakunut se u svetost jučerašnjeg dana da ju nikom nečeš dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liverpool20 Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 you never walk alone,jel u redu?? :) daj helpaj,ja igram taktiku 4-1-2-1-2 sad ako treba sta izmjenit slobodno reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Reina Glen Carra Dane Konchesky Lucas Raul Dirk Gerro Luis Andy Ovako bi izgledala formacija bez da ikog dovodiš koju ja preferiram. Ne znam kako si trgovao i baš dal se lako konvertirat iz tvoje u moju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liverpool20 Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 nisam dovodio nikog,jer mi nitko za sad jos ne treba i ne volim bas kupovat igrace i tjerat ove iz liverpool-a predan sam njima,i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ovo mi se sviđa, aj sad ću uploadat taktiku i poslat ti ju na pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liverpool20 Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 okej moze,hvala ti puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ja sam danas postom volim da testiram testirao sa Liverpulom i sta reci po meni Andy Carrol je mnogo spor njega bi prodao i doveo primer Aguera iz Atletiko Madrida ili Alexis Sanches vec kako se pise tacno iz Udineze tamo ima dobrih napadaca i onda bi imao ja tim po svojov zelji posto vidim ti imas zelju da igras sa tom formacijom kojom si napisao ja sam je imao negde koja je bila isto moja licna Universal i imao sam sve full rezuultate evo ako ti ovo pomaze ja sam koristio ovaj tim posto sam testirao nisam nista nikog kupovao sto znaci default igraci jer vidim ti neces nikog da dovodis pa probaj ovu postavku sa igracima evo mojih rezultata sa testa danas izgubio sam titulu u zadnjem kolu jbg Chelsea pobedio a da je izgubio bilo bi moja jbg ali sam zato osvojio Euro Cup iskreno imao sam srece ...evo par slikica http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2011-tactics-training/175668d1307707325-4-4-2-universal-grom-leaguestandings.jpg Player Statiska width=450 height=253http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2011-tactics-training/175669d1307707325-4-4-2-universal-grom-playerstats.jpg[/img] Utakmice Kup Uefa width=450 height=253http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2011-tactics-training/175670d1307707325-4-4-2-universal-grom-eurocup.jpg[/img] I ovako sam imao postavu igraca za celu sezonu width=450 height=253http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2011-tactics-training/175672d1307707538-4-4-2-universal-grom-tactic.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ja takodje imam sejv sa Redsima...Grome sve je dobro ,ali fali ti Jamie Carragher ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grom Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 jesam njega drzao u pocetku ali godine ga zezaju bolje mladji perspektivniji inace igrao je prvih desetak utakmica i dao mislim oko 5 golova ne znam pise na slici.....uuu sad sam video sliku al sam se zeznuo on mi bio mnogo bolji nego ovaj da mi igra DR jao mozda da sam drzao njega mozda bi uzeo titulu ovako puce ja za jedan bod e sad mi krivo nisi mi trebao to reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Ne umjesto Đonsona...Nego na DC umjesto Skrtela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Nije Đonson,nego Johnson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts