ФИЋА Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Piše Vam gore football managAer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Znam da piše ali nisam sačuvao PSD fajl. Ionako kad se završi SP menjam logo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Meni je forum super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Otvoriti podforum ARHIVA i tamo trpati stare teme npr SP 2010. Posle pola godine-godinu bit ce lijepo to ponovo procitati . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Sve u svoje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Evo samo da kazem da mi se ovo jako svida ovaj novi "header" ako se to tako zove uglavnom jako je lijepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Jeste header, roque ga radio :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Ako ga je on radio onda mi se nesvida Jako lijepo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Sta nista nevalja prvo admine menjajte koji bobo,Ventus i skiper bre stavite gengstu,markinha,rouza i mene :D Salim se naravno.Moze jos koja igra u Arcade Mode-u po izboru admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Sta nista nevalja prvo admine menjajte koji bobo,Ventus i skiper bre stavite gengstu,markinha,rouza i mene :D Salim se naravno.Moze jos koja igra u Arcade Mode-u po izboru admina. stase bre salis??tako je mene za admina :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 evo mene nazad i mogu reči da je forum puno bolji od zadnji put kad sam bio ovdje... VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 I biće sve bolji i bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Pazi sad pa opet reklamiraj kvazi forume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Imate previse bezpotrebnih tema a samim tim i mnogo spamova. To cem vam samo unistiti kvalitet foruma. Ostalo je sve na nivou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Imate previse bezpotrebnih tema a samim tim i mnogo spamova. Navedi ih molim te(teme). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Znas i ti sam, mene mrzi da ih pogledam a kamoli da ti sad napisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ako mislis na teme u offtopic-u tamo se postovi ne racunaju, tako da mozete da spamate do mile volje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Na to sam i mislio. Primetio sam da se ne broje postovi u off topicu, al ne znaci da ako se post ne broji da samim tim nije spam. Ja sam samo dao svoje misljenje, nemojte odma bacati hejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 27, 2010 Author Share Posted October 27, 2010 Forumi su ovdje da nešto naučimo ali i da se zajedno zabavimo tako da :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Apsolutno bi zabrano ovo spominjanje jel ruska ili nije i tako to.... Original ili ne o tome nema price Ako vec imate tu piratsku verziju onda to ne spominjite ovdje po forumu nego na PP ili Msn-u jer je svako treci post o tome ko ima koju verziju. Sigurno bi trebale malo vece mjere oko toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Roske za svaki takav post deli poene, mi editujemo sta stignemo, i tako, ali kad bi ljudi procitali pravila sve bi bilo jednostavnije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Apsolutno bi zabrano ovo spominjanje jel ruska ili nije i tako to.... Original ili ne o tome nema price Ako vec imate tu piratsku verziju onda to ne spominjite ovdje po forumu nego na PP ili Msn-u jer je svako treci post o tome ko ima koju verziju. Sigurno bi trebale malo vece mjere oko toga Dobiju oni porciju za spominjanje piraterije. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Tako im i treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Isključeni polovi u profilima, isključeno dodavanje jednog od ličnih tekstova, ubačena legenda na dno foruma i otključan ultimate profil za sve članove. Sve što želite da dodajete od nekih zajebancija (slike, video snimke, lične tekstove) koristite ultimate profil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Sviđa mi se to što su neki članovi veoma aktivni i posvećeni forumu,a ne sviđa mi se što puno članova uopšte nije aktivno na forumu i što su se samo registrovali,videli,pokupili ono što ih zanima i "isparili" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts