Ventus Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Da. Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Pitanje Zašto mi se forum sporo loada i zašto ne mogu vidit slike? Kad kliknem na njih samo mi se zatamni ekran i ništa ne pokazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Skroluj dole na kraj stranice i videces sliku. Bug je sa temom, očekujemo da to bude uskoro sređeno. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Pitanje Zašto mi se forum sporo loada 1i zašto ne mogu vidit slike? Kad kliknem na njih samo mi se zatamni ekran i ništa ne pokazuje. 21) Ne znam, meni otvara normalno. Koliko ti treba da otvoris forum ( sekundi, minuta, ma ono otprilike) Probaj ocistiti kes memoriju. Ima li jos neko problema sa ovim?2) Bug sa skinom. Slike se otvore na kraju teme. Bice uskoro peglan skin ( Vent, valjda si nesto naucio u toj svojoj skoli) pa ce biti ispravljeno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Nekad otvori kroz 20 sekundi nikad ispod toga, a nekad zna i po minutu vrtit dok se otvori neka stranica ili sam forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 A da umjesto toga vratite onaj hs mod, ima starih postova sa tim kodom. Sjećam se Vent najvjerovatnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 (edited) Počisti si komp sa ccleaner-om tu i tamo. EDIT: @ MikroF Edited January 21, 2014 by drull_blooder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Nekad otvori kroz 20 sekundi nikad ispod toga, a nekad zna i po minutu vrtit dok se otvori neka stranica ili sam forumJe malo sporiji forum, ali nije bas toliko. Meni treba 5-10 sek da otvori stranicu. Mozda da probas drugi pretrazivac? Kakav ti je net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 A da umjesto toga vratite onaj hs mod, ima starih postova sa tim kodom. Sjećam se Vent najvjerovatnije.To je bilo na SMF-u, ovo je IPB. Bug je do skina i ne može da se sredi tako lako i brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Sad je malo brže iako to još nije ono kako bi tribalo, tako negdi 5-10sek. Možda je samo bilo do neta jer se to događalo zadnja dva dana a pogodile nas 3 oluje koje su malo sjebale mrižu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Bice bolje kada ispeglamo Skin ( Vent?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
United Force Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Ne svidja mi se brisanje postova a bez toga da se obavesti i kaze razlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Ne svidja mi se brisanje postova a bez toga da se obavesti i kaze razlog.Mozes mi reci u kojoj su temi izbrisani postovi i kakvog su sadrzaja bili ti postovi?Razloge vjerovatno imas pod pravilima foruma >> http://www.fm-balkan.com/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrulesVjerovatno je neko od ovih pravila prekrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
United Force Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 U ovoj temi je izbrisano http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15780-united-force-fk-rad/ Nekoliko fotografija navijaca.I jedan ili dva klipa.Pravilo nije prekrseno, a mogao je neko da me putem privatne poruke obavesti zasto su obrisani postovi ukoliko se nisu krsili sa pravilima foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Pretpostavljam zbog nacionalzima i politike ( koliko mogu da vidim iz tog jednog YT klipa). Pricacu sa moderatorom tog dijela pa cu ti reci citavu pricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaas Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Gmail adresa se ne može koristiti pri registraciji. Izbacuje obavijest da takva domena nije odobrena. Jel to neka greška ili je Gmail s razlogom zabranjen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 S razlogom. Valjda.Skippi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Ne bi trebalo da je gmail adresa zabranjena. Jesi li imao ranije nalog kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Zašto mi ne radi full version foruma preko mobilnig i preko tableta?Radi mi samo ova mobil a ne desktop verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 zašto kad kliknem bilo kojim klikom na sliku ne uveća se slika nego se samo cijeli zaslon zatamni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Target, najbolje kad ides preko Androida da čitaš forum na tapatalku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 To je problem koji ja mislim Skipper treba/moze rijesiti, tako svaki put napisu Ides desni klik pa open image ako zelis pogledati sliku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 zašto kad kliknem bilo kojim klikom na sliku ne uveća se slika nego se samo cijeli zaslon zatamni? To je bag sa ovim skinom, radi se na tome. Jedino rijesenje za sada jeste da otvoris sliku o novom prozoru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 To je problem koji ja mislim Skipper treba/moze rijesiti, tako svaki put napisu Ides desni klik pa open image ako zelis pogledati sliku kad kliknem desnim klikom ovako bude: http://i.imgur.com/e2kWWFT.png isto tako bude kad kliknem ljevim, ista stvar. jednostavno ne mogu približit sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 E trebao bi da desnim mozes kliknuti i otvoriti onu listu, save image, copy image i imas open image in new tab i tad bi trebalo otvoriti, osim ako ti desni klik misa nije podesen isto da radi kao i lijevi a to nisam vidio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts