staridedo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Onda pravite ekskluzive i lijepo zaključajte download zonu i zatvorite je za sve koji imaju manje od 50 postova pa neka urade nešto ako žele taj file. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Pa neće biti ekskluziva već će postojati određeni limiti. Recimo kao novi član možeš da skineš 5 fajlova sa našeg portala, period između skidanja je 10 minuta... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 ovo skiperovo mi se sviđa. inače nekim jačim zaključavanjem određenih fileova otvara se to da se ti fileovi dilaju na nekim drugim lokacijama. primjer preko raznih fb stranica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Upravu je prodo, te FB stranice i grupe su zlo za FM forume, što oni mogu tako postavljati rezultate, drugi komentirati, a kada je "hića", dođu ovdje i "uzmi" što im treba.. Zato sve manje ljudi ostaje aktivno na forumu, valjda ćemo sa nekim novim stvarima u 14-tci pomoći da više ljudi ostane.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Mnogo mi se svidjaju ovi padajuci meniji. Stvarno je lijepo i korisno. Samo ne znam, mozda je do mene, ali kada u zajednici citam 'Kako je došao Football Manager na Balkan' ne vidi se pola teksta, a ne mogu da skrolujem dole. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Verovatno ti je manji monitor a pošto je meni fiksiran ne vidiš donji deo. Rešiću to ili uklanjanjem tog dela ili ću ga ubaciti u neki box koji ima slider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Mnogo mi se svidjaju ovi padajuci meniji. Stvarno je lijepo i korisno. Samo ne znam, mozda je do mene, ali kada u zajednici citam 'Kako je došao Football Manager na Balkan' ne vidi se pola teksta, a ne mogu da skrolujem dole.Imaš opciju na dnu, pročitaj više i prebaciće te na novu stranicu, na kojoj imaš cijeli tekst. EDIT: Moja greška, briši. Edited August 2, 2013 by Flekica™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Nije na to mislio flekice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 1024x700 i nesto mi je rezolucija. Vjerovatno je zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Sredićemo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Meni je ovo sad odlicno, dosta je lakse za pronaci sto ti treba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 1024x700 i nesto mi je rezolucija. Vjerovatno je zbog toga.Sad sam uklonio onaj text box i trebalo bi da vidiš ceo meni sad. Jel možeš da mi slikaš koliko imaš još slobodnog prostora da vidim mogu li da ubacim tu login box i user info panel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Sad sam uklonio onaj text box i trebalo bi da vidiš ceo meni sad. Jel možeš da mi slikaš koliko imaš još slobodnog prostora da vidim mogu li da ubacim tu login box i user info panel?http://www.dodaj.rs/f/15/CF/3MlUPE9W/new-bitmap-image.png 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Odlično, ima mesta Od sada tebe cimam za provere na manjim monitorima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Nije mal' monitor, nego rezolucija Mogu ja da povecam na 1900x1200 ( cini mi se da je max) ako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Aha. Nebitno, opet ću te cimati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.. Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Jel se meni cini ili forum radi relativno sporo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ne čini ti se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Sporo jeste, verovatno je povecana poseta to uzrokovala, a i pre neki dan je bilo preseljenje servera, pa mozda i to malo utice. Doduse koliko znam par puta su nas i ddosovali, tako da nije iskljucen ni napad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 http://www.dodaj.rs/t/3Y/gj/2oHaqOz3/untitled.jpg Mogu li se kako izbjeći ovakve stvari? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 adblock ukoliko koristiš firefox ti je najbolje rešenje da skloniš reklame. Ne znam što je i kad je to ubačeno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Znam... Nebi ni ja da me Stanija oralno zadovoljava. p.s. neznam ko je ta butra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 http://www.zaslike.com/files/hb8pwiutj5mw8c1ggblo.png Vent, di da nadem taj adblock? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Vent k'o da nije njemu u interesu da ljudi klikcu na to Imas Adblock plus za sve pretrazivace, pa cak i za mobilne verzije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Ova desna guza nije top guza. Ima boljih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts