Bob0 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Pravila i smernice: 1. Član koji je bio banovan (kažnjavan) ima pravo na 1 žalbu u 15 dana;2. Ostali članovi imaju pravo na 3 žalbe u 15 dana;3. Prelistajte temu, pre nego što postavite pitanje. Postoji mogućnost da je neko već pitao to pitanje i da odgovarajući odgovor postoji.4. Odgovor ćete dobijati samo na konstruktivna i pitanja koja imaju smisao, ostali postovi će biti sakriveni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 sjebali ste skroz gornji meni.. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 to je zbog teme,ako misliš na ovo duplo contact...treba nešto u kodovima od teme izmjeniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 http://fm-balkan.com/index.php?board=112.0 Ukloniti ovaj board kao i naj gol,po meni samo za d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 ovaj sam izbrisao a najgol budemo iskoristili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Mogli biste da uvedete SOTW. Licno se ne bih ni takmicio, al mi je zanimljivo respekt Eventualno da se napravi Balkan United, po mogucstvu za 10.0.0. i 10.3.0. VAMOSS Mislim da je to to, za sada, ne mogu niceg vise da se setim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Za SOTW nas je premalo(3), a treba nas biti barem 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 za SOTW odlučuje яosque koji je moderator tog dijela ovaj drugi prijedlog čemo napraviti kad se skupi malo više aktivnih članova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jel' možete ovo ubaciti? 1 ? 2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 probat čemo ubacit oboje u što kračem vremenskom roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ok, očekujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Moj predlog. FM-Balkan Skupština je skupština određenih članova koja donosi zajedničke odluke na pitanja vezana za forum. FM-Balkan Skupština će se sastojati od Administratora foruma, jednog Global-Moderatora i jednog Moderatora kao i dvojice običnih članova. FM-Balkan Skupština će tako brojati šest članova. Broj članova skupštine će se vremenom povećavati, kako se i forum bude razvijao. FM-Balkan Skupština će raspravljati o mnogobrojnim pitanjima vezana za forum. Ona će ih usvajati ili odbacivati. - Princip biranja skupštine - Administratori - Automatski postaju članovi skupštine kao vođe foruma - Tri člana. Global-Moderatori - Na forumu će postojati jedan Global-Moderator koji automatski postaje član skupštine - Jedan član. Moderatori - Na forumu će bii više moderatora ali će samo jedan postati član skupštine. Oni će se međusobno birati i izabrani ulazi u skupštinu - Jedan član. Obični članovi - Obični članovi će u skupštinu doći na drugačiji način. Osnovaće se Sindikat koji će činiti isklučivo obični članovi koji nisu ni na kakvim pozicijama. Sindikat će glasanjem izabrati dvojicu predsednika sindikata koji će predstavljati ostatak članova (tj. sindikat) u skupštini. Predsednici sindikata će predstavljati ''glas naroda'' u skupštini i oni će predlagati stvari za koje se ceo sindikat bude zalagao - Dva člana. Skupština će imati sastanke na kojima će se polemisati o svim pitanjima, predlozima, uvođenjem noviteta, poboljšanju foruma, kao i eventualnim saradnjama sa drugim forumima. - Sindikat - Sindikat će glasanjem izabrati predsednike istog. Jedina stvar koja će biti kontrolisana od strane vrha foruma (Administratori i kasnije Skupština) je glasanje. Sindikat će se možda zalagati za neke svoje predloge i samim tim se neće sve birati od strane Administratora. Sindikat će, u zavisnosti od organizacije samog sindikata, imati svoje sastanke, na kojima će raspravljati o ''svojim stvarima'' i niko van Sindikata ne može uticati na to niti učestvovati na njima. Ukoliko članovi foruma odluče da ne osnuju Sindikat, neće imati svoje predstavnike u Skupštini. Napomena: Svaka zloupotreba položaja će biti strogo kažnjiva u zavisnosti od težine prekršaja (Uticaj na rad Sindikata, Skupštine i drugo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 super je ideja....meni se svidja....i ne cudi me respekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 predlog je odličan, kad forum zaživi i budemo imali više aktivnih članova biće i skupštine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 da se napravi sajt...ne bi bilo lose! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Sad je puno bolji site od kad je došla nova administracija, novi modovi se ubacuju. respekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Da se stavi najveća veličina slike 400*400? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Da se napravi sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Da se napravi sajt. več smo dovoljno toga rekli za portal...ako bude jednaoga dana ude, ako ne ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Da se stavi najveća veličina slike 400*400? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Promijenio bih: 1. Veliko pocetno slovo nicka na forumu 2.Portal 3.Mijenjanje izgleda foruma,vise tema.. 4.Vise tutoriala,tekstova,brisanje nepotrebnih topica. 5.Clanovi mogu otvarati topice sa vise od 50 postova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Šta će ti veliko slovo nicka? Glupost. Ja sam rosque sa malim i takav ću ostat. Inače http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Promijenio bih: 1. Veliko pocetno slovo nicka na forumu 2.Portal 3.Mijenjanje izgleda foruma,vise tema.. 4.Vise tutoriala,tekstova,brisanje nepotrebnih topica. 5.Clanovi mogu otvarati topice sa vise od 50 postova.. bas dobri predlozi, to za nick manje vise, ali ostali predlozi su sasvim korektni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Šta će ti veliko slovo nicka? Glupost. Ja sam rosque sa malim i takav ću ostat. Inače http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1962 Svako ima svoje misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Da se stavi najveća veličina slike 400*400? Stavljeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts