Marco Reus Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Kakva je tu ekipa bilaaaa A jos bolje je bilo kad je bio tu Target,Zeka i ostaliii A moj nik PlayBoy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Bila je tada bolja ekipa, ali danas je forum duplo jači.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 A moj nick Madridista haha dosta je tu stvari drugačije nego sada, a ekipa se ponajviše promjenila, a i izgled foruma mi potpuno čudan bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Kakva je tu ekipa bilaaaa A jos bolje je bilo kad je bio tu Target,Zeka i ostaliii A moj nik PlayBoy Bolje ti je stajao stari nick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) Ja sam se tada zvao jhoni. Kad se setim... ja sam u off topicu poceo da budem aktivan u chat # 2. Secam se neko se zalio na ljubavne probleme, i tu sam se ja umesao i ostao trajno na forumu. Play, sto se ne zoves opet Play? Da te ne bi Ling cimao? Edited April 2, 2013 by Dzoni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Uh ovo je davno nakon mene. Za one šta neznaju nekada davno sam bija na višim pozicijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Ja sam se tada zvao jhoni. Kad se setim... ja sam u off topicu poceo da budem aktivan u chat # 2. Secam se neko se zalio na ljubavne probleme, i tu sam se ja umesao i ostao trajno na forumu. Play, sto se ne zoves opet Play? Da te ne bi Ling cimao? Da me ne bi smarali i da vas ne bi samarao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Koga bre ti da samaras. Nemoj jednu crnotravsku da ti pokazem. Salim se, necu ja brajcu po juzne linije da diram. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Jao kada se setim foruma unazad, nije bio jak, ali je zato ekipa bila fenomenalna.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbir Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Ja sam tek došao na forum,novi sam tu..ali vidim da ima dosta ljudi koji su prijatni i koji znaju objasnit šta i kako treba..također mi je drago što ih ima dosta poput mene koji već godinama igraju FM.. Vidim da nisan jedini ovisnik o FM-u.. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Ne vidim LLM deo foruma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Neznam da nije neko uzeo da ga sređuje.Dino jesi li ti nešto podešavao? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Sredjuje se. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Na obradi i doradi je. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Promjenio bi logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Promjenio bi logo. Estetski je u redu al mi ne govori dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Imam i ja primedbe na logo, super je, ali je zbog nekih reklama spusten nize.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Bice sredjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ako imate još kakvu kritiku za sam izgled FM dijela, recite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 fm logo krca' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 nista,nista samo sam pohvalio nov dizajn pocetne strane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Pa zar je jebeno moguće da za nešto predložit triba sklupljat neke bodove. Pa dajte ljudi ouzbiljite se. Prijedlog je samo prijedlog. Na glavnima je da ga razmotre i odluče dal se ide s njim ili se preskače. Pa ovo nema ni na najglupljeim forumima. Dajte uozbiljite se. :: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Krivo si shvatio. Predlagat smije tko hoće i što hoće, ali ako ima dovoljno bodova, to će mu se automatski prihvatiti, a o ostalim će se prijedlozima razmisliti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Pa nemora se onda pritit brisanjem postova. Ako je neko napisa nešto, a nesviđa ti se taj klub kao prijedlog ili nema bodova. Stavi like i priđi priko toga. Bit svega je dobra komunikacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts