Borden Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Ovaj prijedlog o opisu klubova ili liga mi se svidja.. Mozda nisu pratili i komentirali al je lijepo vidjet lijepo opisan klub, bio on real, barca ili leeds i boavista ak nis drugo mi koji smo u timovima bi to citali i komentirali, ja osobno prvi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Neću ništa obećati,ali možda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ne radi ovo polje za države.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 To jos uvek nije pusteno u zvanican rad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 To jos uvek nije pusteno u zvanican rad.Jeste nego stvarno ne radi. Pokušavam da ga popravim. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ubacite i polje za upisivanje države. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) sta nam znaci ovo country: ispod avatara,jer je to neki nedovrseni rad ili bug neki? posto pise country: i nista ne pise desno? Edited March 14, 2013 by Filkaja™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Trebao da bude neki mod koji ne funkcioniše. Ukoliko ga ne namestim skorije izbrisaću ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 axa ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Po mom misljenju, forum vam je previse saren, odnosno ima previse slika, pogotovo sa strane, i sto godina mi se ocitava forum i jos ruzno to sa strane izgleda(Najpopularniji gejming). To je moja jedina zamerka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Možda je tebi do interneta pa ti sporije učitava, može biti više razloga, a ovo sa strane, tu će ti drugi pomoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Mislim da reklame postoje s razlogom, razmjena bannera i takve stvari kako bi forum bio oglašen. Ako se varam, neka me nadležni isprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Koliko sam vidio oni su napravili video za Fantasy pa je valjda zato ovo sa strane za E-Frag 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Razmena banera, privlacenje sponzora, kako bi forum i sajt dalje napredovali i clanovi imalo sto bolje mesto za kvalitetnu diskusiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 http://www.dodaj.rs/t/2M/10l/2kfN7qkm/.jpgLose sam se izrazio, crvenom bojom oznaceno sta me nervira, to sto je daj baner podeljen tako.PS Ja da sam administracija, ja bih sve banere koje imam, spustio skroz dole, da stoje jedan do drugog, i da budu fino slozeni kao sardine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Videcu sutra kad budem bio za kompom to sto te muci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 šta forum ima broj ograničenih lajkova...ja neki dan nisam mogao lajkati ljudima post jer sam dosegao kao taj ograničeni broj? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Postoji ogranicenje.Sto se tice banera to znaci da smo sve veci i veci i da postajemo zanimljivi ljudima za oglasavanje kod nas.Besplatni baneri se nalaze ispod foruma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Mene zanima koliki je to limit za dijeljenje lajkova, mislim koliko svaki član dnevno može lajkati? Imam osjećaj da je FF cheater jer taj ne staje lajkat ljudima sve, baš sve 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Mene zanima koliki je to limit za dijeljenje lajkova, mislim koliko svaki član dnevno može lajkati? Imam osjećaj da je FF cheater jer taj ne staje lajkat ljudima sve, baš sve haha haj suti da ti nema mojji lajkova ne bi ti sad stojalo ni 1000 ispod avatara 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 ma ne zanima me to, nemoj sada tražiti izlike...cheater si i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 ako je nekako moguce da se ubaci opcija da mozes da obelezis favorite teme ili boardove i da imas na profilu precicu do tih tema i boardova,ali ne mislim na subscriptions 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Imaš ovo gore kao prečace,ali bilo bi dobro da se ubaci, samo ne znam koliko je to izvedivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 ne mislim da te precice na nesto drugo mislim ,sto je mnogo dobra stvar i mislim da je izvodljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Da se malo podsetimo ranijih vremena.Za članove koji su od skoro kod nas evo kako smo nekad izgledali http://web.archive.org/web/20111224060900/http://www.fm-balkan.com/ 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts