Hole Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Pa onda tu treba poduzeti neki novi korak Vidim da postoje /trofeji/ u profilu svakog clana.Koliko sam primjetio to su samo /online/ trofeji ali moglo bi se slicno uraditi i za /offline/ trofeje.Npr. Da onaj koji trenutno drzi odredjeni rekord ima trofej sto se tice istog u svom profilu. Znas kakvi su /ljudi/, samo da im je /slave/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Imamo nešto bolje.. Ipak bi previše bilo za svaki rekord trofej. Samo opušteno,sve će to biti dobro. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Pa onda tu treba poduzeti neki novi korakVidim da postoje /trofeji/ u profilu svakog clana.Koliko sam primjetio to su samo /online/ trofeji ali moglo bi se slicno uraditi i za /offline/ trofeje.Npr. Da onaj koji trenutno drzi odredjeni rekord ima trofej sto se tice istog u svom profilu. Znas kakvi su /ljudi/, samo da im je /slave/Sta ti /ovo/ znaci ?Postoje trofeji i za offline takmicenja, samo ne za rekorde. Odes kod mene na profil i vidjeces trofej za taktiku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hole Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Kad stavim navodnike pojavi mi se ova greska sa bruku nekih brojeva i slova, tako da kao alternativu koristim /to/. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Aaa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 e hteo sam da pitam jer imam mogucnost da stavim onaj awards bar na profil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Aaa..Ne spamaj Aj odi u SiS srediti mi nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Kad stavim navodnike pojavi mi se ova greska sa bruku nekih brojeva i slova, tako da kao alternativu koristim /to/. meni se to događa kad citiram nečiji post u kojem je jedan ili više smajlija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ma to je greska prilikom necega, pa smajlovi zajebavaju. Moram to da sredim kad uhvatim vremena.Dino, eto za par minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 e hteo sam da pitam jer imam mogucnost da stavim onaj awards bar na profil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Da je "je l" možda bi i mogao, pošto je jer, onda teško.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Nije mi baš najasnije kako ne postoji tema za diskusiju o Balkan Ligi? Bilo bi dobro da se otvori...I zanima me jer ima nešto od iste i kada?Takodje ako ima bilo bi dobro da saznamo neke detalje pre iste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 meni je bilo dobro ono prije par mjeseci kad si mogao vidjet jel ima novih postova u temi kojoj si ti pisao, i s desne strane ti je pisalo novi komentari opcenito..sada ima nest slicno ali je ono bilo preglednije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) Pa imas da pogledas nove odgovore na postove, samo trebas da filtriras. View new content, pa s leve strane... Edited November 21, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Nije mi baš najasnije kako ne postoji tema za diskusiju o Balkan Ligi?Bilo bi dobro da se otvori...I zanima me jer ima nešto od iste i kada?Takodje ako ima bilo bi dobro da saznamo neke detalje pre iste...Jesi vidio gdje da će uopće biti Balkan Lige? Ako nisi, čemu diskusija?Nešto od iste će biti kada procijenimo da ćemo imati dovoljan broj članova da izguraju sezonu.Svi detalji će biti objavljeni prije otvaranja prijava tako da svi znaju u što se upuštaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Nisam video nego sam čuo. I ne moraš biti drčan i bezobrazan ako ja to nisam bio. Najnormalnije sam ljudski pitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Nema se smisla raspravljati oko toga. Dvije glave vide drugačije i tako će uvijek biti. Ako misliš da sam drzak ili bezobrazan slobodno me prijavi i argumentiraj zašto to misliš. Ako su ti argumenti dobri, snosit ću posljedice kao i svaki drugi član. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Čik fajt ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 meni je bilo dobro ono prije par mjeseci kad si mogao vidjet jel ima novih postova u temi kojoj si ti pisao, i s desne strane ti je pisalo novi komentari opcenito..sada ima nest slicno ali je ono bilo preglednije..Ta opcija je onemogućena dok ne rešimo probleme sa serverom a to će biti uskoro. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Za ovaj FM tekstopisci ne rade više opise igrača, klubova, liga.. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 nema više tekstopisaca,sada su TCT i TXT tim skupili u Site Team ili Support Team koji kako stvari stoje ne radi ništa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Šteta.. ti opisi su bar ja tako smatram jako bitni.. nekako FM igračima se sami igrači , razni klubovi ali i lige približe i lakše im je u izboru kluba ili lige.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ili recimo da se rade opisi nekih klubova kao prijedlog,npr. uzme se neki klub koji je zanimljiv za igrati pa se opiše.napravi se 10-15 takvih i eto..Isto tako za igrače,da se radi nekakva baza igrača i slično,ali pošto nisam tamo neću u to,vidjet ćemo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Možda bude,ali ne u klasičnom obliku. Prošle godine je bilo sve,pa niste ništa pratili ni komentirali... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ma ne treba to nama da se tako izrazim to šta više verovatno onima koji igraju FM kao ja 4-5 god. i ne treba to.. izuzetak su možda neki koji vole da pročitaju nešto u nedostatku inspiracije.. to bi uglavnom trebalo da se radi zbog novajlija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts