milosizpisara™ Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Rafael i Fabio se nemogu mjeriti s Abidalom i Alvesom, Puyol i Piqe su tu negdje uz bok Ria i Vidića, s time da je Puyol, po meni, najbolji branič na svijetu. Šta nije jasno? http://images.zaazu.com/img/scratch-head01-idea-animated-animation-smiley-emoticon-000414-large.gif Ovo U razredu imam jednog ogromnog navijaca Barce (Vraga) koji je licno rekao da Puyol nista posebno nije,i da je Pique bolji mnogo puta.Uostalom,po meni ko god da igra sa Vidicem nazad (ne bas ko god,ali da je iz vecih klubova) cinit ce najbolji stoperski par na svetu,jer Nemanja je terminator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Miloševo razmišljanje je najveći minus ovog foruma i to se pokazalo kobnim više puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 :odvala: Mozda sam preterao sa Vidicem,al mozda samo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Bitno da je Krasić bolji od C. Ronalda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Kad sam to rekao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Rafael i Fabio se nemogu mjeriti s Abidalom i Alvesom, Puyol i Piqe su tu negdje uz bok Ria i Vidića, s time da je Puyol, po meni, najbolji branič na svijetu. Šta nije jasno? http://images.zaazu.com/img/scratch-head01-idea-animated-animation-smiley-emoticon-000414-large.gif E za ovo si zaslužio pohvalu. :dada Stvarno mi nije jasno kako neko može biti toliko, neću reći glup da ne bi uvredio nekog, ali da toliko može biti slijep,a majka mu bogu podarila oči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Kad sam to rekao ? Nisam reko da si ti, al bila je anketa početkom godine za dream team. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Nisam reko da si ti, al bila je anketa početkom godine za dream team. Rekao bi i ja da sam video anketu.Uvek sam bio suprotan. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 koji je licno rekao da Puyol nista posebno nije,i da je Pique bolji mnogo puta. Nebi se složio, Puyol igra za prvi sastav Barce več desed godina, ako ne i više, to sigurno nije slučajno, i nema šanse da nije nešt posebno, pa legenda je kluba, kapetan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Puyol se stalno povredjuje i nikad nije stalan u timu sto me nervira.Za razliku od Pique koji igra svaki mec skoro za Barselonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 A nije rekao da nije nista posebno,ali gotovo sam siguran da je rekao za Piquea da je bolji.I cak delim to njegovo misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Stvarno mi nije jasno kako neko može biti toliko, neću reći glup da ne bi uvredio nekog, ali da toliko može biti slijep,a majka mu bogu podarila oči. Reci u čemu se ne slažeš sa mnom? Ovaj put probaj biti konkretan. Znam da ti je teško Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Pročitaj i ti. Ovdje završava svaka rasprava na ovu temu, jedino šta možeš napisat je "Zolinho svaka čast." Zolinho svaka čast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts