Jay-Mo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Pozdrav forumasi i menadjeri!! :: Ja sam novi na FM-Balkanu pa bi red bio predstaviti se, ja sam Mario Dojder zivim u Kninu ali trenutno boraviste mi je u Zagrebu zbog studija :pras: . Nadimak mi je ĐEJ, pa sam ja to malo prepravio u Jay, kako sam ga dobio nemogu se tocno sjetiti ali znam da je to bilo u 4. srednje. Menadjer serijale igram od CM 01/02 (koji je po meni vjerovatno najbolji menadjer ikada napravljen jer dan danas za njega postoje forumi gdje ljudi prave redovite update). Najdrazi menadjer mi je Rafa Benitez (jer sam veliki navijac :cast: Liverpoola :cast:) ali u FM 11 se ipak vodim proslogodisnjom taktikom The Special One-a, parkiram avion u svoj 16-erac pa na kontra i gooooooool VAMOSS. O forumu za sada sve najbolje, vidim svi pod forumi skoro aktivni sto je super. Dosta o meni a sada malo o mom autu, heheeheh :aaa :aaa Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodošao, cijenim to što si navijač L'poola.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-Mo Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 I u vrijeme slavnih dana, a nazalost i sada u tuznim danima Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodošao, cijenim to što si navijač L'poola.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 I Liverpul, i Kvarezma :: Dobrodosao, uzivaj i budi aktivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Pozdrav. Šta studiraš i koja si godina? Sad sam 3. srednje pa me sve to mora zanimat. Za najdražeg trenera i klub nemam riječi, mislim da nas ima najviše na forumu. Eh da, dobrodošao i ostani aktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodosao, uzivaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodosao i ja sam isto navijac Liverpool-a ...ostani aktivan :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Još jedan koji smatra da je CM01/02 najbolji menadžer ikada :famous: btw E desi e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dobrodošao ostani aktivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts