ja13 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 1. odlučio sam napravit sam svoj trening pa me nešto zanima. je li pametno radit trening za svakog igrača posebno npr: imam 2 MR, 1 je spor ali odličan tehničar, a 2 obrnuto. I sad glupo da treniraju isto, da li je bolje da ovom sporom da trenira više brzinu, a ovom tehniku... I još, koliko je najbolje da je ukupni napor treninga (ono na dnu šta može bit midium, hard i sl.) 2. postoji li za skinit update zimskih transfera, ali da sadrži i HNL, naravno za fm 2010. nadam se da još netko igra 2010 i posjećuje ovu temu... unaprijed hvala na odgovoru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 1. Bolje je da imaju raznovrsne treninge, a workload medium, može i hard ali je opasnost od ozlijede povećana. 2. Pogledaj na fmbase ili sličnom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts