mathrules20 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 [admin]Ukljonjen sadržaj posta. Rađen C/P[/admin] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Može neki rezultat potšo će više ljudi isprobat taktiku kad vide da su s njom napravljeni odlični rezultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 SS formacije, kao i PLAYER ROLES za svaku poziciju bi bilo lepo da napises, kako bi bilo lakse sagledati taktiku bez da mora da se skine. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathrules20 Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 srediti ću to hvala na opaskama :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Spustio sam ovo s mediafirea mislim ovu tvoju taktiku ali sada me zanima gdje da je ubacim tj. kako je instalirat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 My Documents/Sports Interactive/tactics, posle u FM-u odes u deo za taktiku, ides u gornjem desnom uglu tactics, i onda ides Archive tactics i izaberes taktiku. Ako si sve dobro odradio, trebalo bi da radi. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Hvala ljepo objasnjeno. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patorucito7 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 kao prvo pozdrav svima.... moram reći da je taktika odlična i uz neke sitne korekcije može savršeno odgovarati svakom timu, naravno tu mislim na prilagodbu taktike vašim tipovima igrača...testirao sam je već sa nekoliko klubova i zaista kažem da je gotovo savršena. ali jedna druga stvar me muči i ne mogu to nikako pustiti. ovu taktiku imam već neko vrijeme, točnije imam je i prije nego si se ti registrirao na forum.... sad tu je problem, zanima me iskreno da li je to stvarno tvoja taktika? ne znam možda griješim ali čak i je i predstavljanje taktike gotovo identično kao ono od čovjeka koji tu taktiku uploadao na jednom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Što ako je to isti čovjek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patorucito7 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 nije isključeno, i to je vrlo lako moguće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 moze li neko staviti novi link , ovaj mi ne radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 moze li neko staviti novi link , ovaj mi ne radi Evo ti novi link: http://www.mediafire.com/?prfx8uux3wm3na2 Htjeo sam se jos jednom da zahvalim za taktiku jer je super. Igram sa hajdukom i od 10 mogucih utakmica 9 sam pobjedio i jednu izgubio. Evo jedan ScreenShot pa da vidite: http://s1.eih.bz/images/fm.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Upload ponovo taktiku molim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 ali jedna druga stvar me muči i ne mogu to nikako pustiti. ovu taktiku imam već neko vrijeme, točnije imam je i prije nego si se ti registrirao na forum.... sad tu je problem, zanima me iskreno da li je to stvarno tvoja taktika? Hvala za informaciju :: @strbi/mathrules20 mislio sam da ćeš se popraviti ali očigledno za tebe ne važe nikakva pravila. Više nećeš imati pristup forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts