Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ja tvrdim da je nemoguce pobediti Arsenal sa Partizanom u grupnoj fazi LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 sloba nije cheater, ma možeš da pobediš koga hoćeš sa Partizanom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ja tvrdim da jeste..... evo ti moj sejv.... ja nemoram da koristim razne bugove,eh samo kada bi znali koliko je moje poznavanje taktike niste ni svesni,ja sa velikim timovima igram iz zezanja a sa Partizanom uvek ozbiljno... doveo sam samo Darka Fejsu i prekomandovao nekoliko omladinaca koji igraju veoma često..... učitao sam samo Srpsku ligu + Nemačku na wiev only da bi imao više vremena da se pripremim za sezonu.... i nemogu baš svakog,nisam pomenuo da je Arsenalu bilo povređeno 3-4 igrača standardna + u prvoj postavci igrali Kolarov i Gago (kupili ih) a nisam jedini koji je uzeo poene... Igrali su sa Štutgartom nerešeno a Štutgart je dobio i Porto... Štutgart 4,Partizan 4,Arsenal 1,Porto 1 evo saću uploadovati sejv pa malo razgledajte.... p.s. samo dok se uploaduje,ima 13 mb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Sta i ako uploadujes sejv,sta ce mi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Da vidiš moju taktiku.... mrzim kada me čiteri nazivaju čiterima,ja uvek igram pošteno i nikada ne koristim glupe korner bagove.... dovoljno sam pametan da shvatim draž igre.... a sa tim korner bagom možeš i Barselonu sa Rekreativom pobediti sa 0:6... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jel nije lakse da uploadujes taktiku i da objasnis sta i kako funkcionise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Zaboravio sam da kažem da je Mladen Božović proglašen igračem utakmice i da njemu ide najviše zasluga za istorijsku pobedu.... Mladenov rejting je 8.4 http://www.megaupload.com/?d=H4XUS6JN - sejv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Slobo jel smes jedan onlajn mec, ti partizan, ja koga mi ti izaberes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Slobo jos kad bi radio link. Postavi preko file front-a. Edit:Sad radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Slobo jel smes jedan onlajn mec, ti partizan, ja koga mi ti izaberes? Mislim da je to nedovoljno... ova pobeda je ostvarena zahvaljujući mom umeću u stvaranju atmosfere... sada kada bi ja bio Partizan a ti i Zvezda ili Real nemora da znači da bi te pobedio jer se igra kreira i odmah se igra... sve je u atmosferi među igračima,a ja sam doveo samo Fejsu (Darka) I prekomandovao 7-8 omladinaca...... Zeko saće sejv samo da uploadujem (za 10-tak minuta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ti Partizan, ja Zemun. Ako ne smes,onda se zna...nije ni atmosfera,ni taktika nego nesto trece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Paul, ajde ja i ti. Ti uzmi Munze a ja Napredak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ajde,dodji na msn ako nisi vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 http://www.filefront.com/15846381/Partizan.fm evo ga sejv.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Evo odigrali smo ja i Paul prijateljsku. Zemun (Paul) - Napredak (ZeKa) 0-4 http://img535.imageshack.us/img535/4810/zemunvnapredak.th.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 mrzim kada me čiteri nazivaju čiterima Ako je ovo bilo namjenjeno meni, možeš se posramiti. Ustani se sa stolca i kreni prema najbližem zidu i ponavljaj ovo: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 To je bilo namenjeno svima koji koristi korner bag. Vidiš da može i na pošten način da se pobedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 To nije čitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jeste varanje kada svaki put na isti način dobaciš igraču i daš gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Paul je igrao korner bug i dobio sam ga 4-0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jeli varanje kada su Galacticosi(99/04) imali hrpu svojih akcija na koji bi dali gol, i svaku tekmu ponavljali??? Može se u stvarnosti, Boga mi može se i na FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ako je tebi zanimljivo takvo igranje igraj...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 ako je moguče u RL nogometu onda svakako nije varanje nego jednostavno taktička zamisao...i ovdje je raspravi kraj ako iko spomene opet spomene ovakvo što idu kazne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Sastavni dio igre. Pardon Bob0 nisam vidio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ovaj moj poraz,ustvari debakl je cist dokaz da "korner bag" nije kljucan za igru tima, i da moze da se brani. Zeko cestitam,ali imao si doosta srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts