Bob0 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 ma ne ti...onaj barbarosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
westlife92 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 ma ne ti...onaj barbarosa oke...D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Ja sam poceo sa Tottenhamom islo mi je ok ali sam nesto sjeb*o kad sam snimao i nemogu pokrenuti pa sam odustao na neko vrijeme dok zelja ponovo ne dođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Uzeo opet da vodim Zvezdu,doveo neko dete iz Kolubare,stoper,nema neke ocene,ali skaut rece da ce biti nesto od njega...i povredi se Vilotic,ja ubacim njega,on napravi 2 penala na debiju...ja ga ispljujem,on u sledecem kolu da hat-trick i asistira...ocena 9.7! Inace,mislim da sam izvalio novi korner bag...u 4 kola dao sam 11 golova,od toga 8 iz kornera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Počeo sam sa Tottenhamom i dobro mi ide nakon 7 kola sam 2. posle Liverpoola. Nakon 1. sezone ću početi pisati priču na ovom forumu. Ali me ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Pa Lyon je bolji klub od Tottenhema. Za kojeg igrača mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Huddlestone. Neznam brate, mozda je bolji, ali ja bi sigurno radije igrao u klubu koji je 2. u Engleskoj nego u bilo kojem iz Francuske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Prodaj,ako su dobre pare prodaj ima mnogo boljih igrača od njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Prodaj,ako su dobre pare prodaj ima mnogo boljih igrača od njega Pa to sam i odlučio, nisam namjerno htio nista kupovati niti prodavati osim jednog mladog sto sam prodao za 3 mil. eura ali nije nesto posebno pa ne salim. Sada ću ga prodati i kupiti Velosa, mislim da je to odlično rjesenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 dobro mislis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Evo ga prodao sam Huddlestone i Ekotta ali Veloso neće da dode pa cu sacekati prijelazni rok mozda se predomisli ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Zavrsio sam prvu sezonu, izborio Ligu Prvaka, prodao nesto igrača, dobro guram u LP u grupi sa Realom, Milanom i Slavijom Prag; Dobio Real u gostima 1:0 a sa Milanom doma 4:4. Samo nemam nesto volje pisati story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Treniram Valenciju, u prvoj sezoni sam osvojio Europsku ligu i [panjolski kup a prvenstvo sam zavrsio 3. U drugoj sezoni osvojio [panjolski super kup, Europski super kup sam izgubio od Intera 1-2, Osvojio spanjolski kup a prvenstvo zavrsio 4.(dva boda manje od drugoga). Trenutno sam u trećoj sezoni, Izgubio sam spanjolski super kup, ispao iz spanjolskog kupa, ispao iz lige prvaka Sada sam u velikoj krizi najvise me muči prvenstvo u kojem sam 5. jedan bod zaostajem za 4. ali igram slabo, sto se tiče transfera doveo sam: Jovetića, Miguela Velosa, Artema Milevskoga, Bruno Alves, Yoan Gourcuff i jos nekoliko mladih regena Prodao: Bruno, Aaron, Alexis, Pablo Hernandes, Dealbert, Fernandes, David Navaro, Vicente, Miguel, i jos pokoje antitalente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 http://i800.photobucket.com/albums/yy285/rosque_textopisci/ScreenShot019-1.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 svi su pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 http://i800.photobucket.com/albums/yy285/rosque_textopisci/ScreenShot125.jpg Njega za 17 milijuna? Cjenkam se sa Fulahmom već mjesec dana oko njega. HITNO, na accept mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Kupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 U Srbiji sam 3 sa 4 pobede i 2 nerešena,imam meč manje od prvoplasirana dva tima (Borac 15,Vojvodina 16 poena) u kupu ubacio sve mlade igrače (izuzev Đorđevića i Diarre(igrao na AMC) jer nemam zamenu za Mo-a (Ilić u rezervama),kasnije ušli Mo i još neki a dobio Somborce sa 1:0 pogodak dao Trujić. U evropi fantastično,jedva ušao u lš izbacivši Makabi sa 5:5 ukupnim rezultatom (gol u gostima na mojoj strani) a u grupi dobio Arsenal,Štutgart i Porto.... Sa Portom u prvom kolu u gostima 0:0,u drugom kolu dobio 2:1 Arsenal,Cleo glavom iz kornera i iz kontra napada Tomić-Cleo-Diarra-Moreira Evo skrinova a ko hoće evo mu i snimak meča protiv Arsenala http://www.megaupload.com/?d=4TG1WUMT - snimak meča http://www.dodaj.rs/f/J/oA/XWt3lDH/partizan-v-arsenal-.png - skrin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Game status ss molio bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Game status ss molio bih. Bas sam i ja hteo da trazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Nema problema,Nemci su mi na wiev only.... http://www.dodaj.rs/f/2y/Xh/4tdwv75f/game-partizan.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Sacuvao si 13 puta za 3 meseca...mnogo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 14 puta do 9-og mjeseca. Sumnjivo. Ja sam tolko imo u jednoj sezoni. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Auto sejv uključen... + sam ja 2-3 puta sačuvao jer nisam imao za igru vremena zadnjih par dana pa uđem odigram jedan meč eventualno dva i izađem.... Sloba ne koristi bagove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts