Debeli Ronaldo Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 dosta para imas za transfere. kako stojis sa domacim igracima posto ukrajinci imaju ono ogranicenje o strancima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 dosta para imas za transfere. kako stojis sa domacim igracima posto ukrajinci imaju ono ogranicenje o strancima kolko ja znam ukrajinici nemaju nikakva ograničenja ,mislim da si ih zamjenio sa rusima koji imaju ograničenja za strance ,mislim da ih 4 mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ne imaju ogranicenje o broju stranaca koji igraju u prvih 11. bar je to bilo na proslom fm-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ne imaju ogranicenje o broju stranaca koji igraju u prvih 11. bar je to bilo na proslom fm-u e sad sam tek vidio,točno si rekao ima ograničenja (7 igrača u prvom timu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 pazi uvek da imas nekog domaceg igraca na klupi za rezerve. ja sam se jednom zajebao napravio tim i u toku utakmice mi se povredi ukrajinac a ja na klupi imam sve strance i nisam imao koga da ubacim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ja cu poceti sa najboljim balkanskim klubom u ovoj deceniji(Partizanom). Sobzirom da nisam kuci pa cim dodjem kupujem fm i palim da ga igram. Vec imam viziju koga dovesti a koga pustiti. Pusticu Nikolu Vujovica,Washingtona i Mladena Bozovica(mozda) dok planiram da dovedem Djilasa onda da prekomandujem iz TELEOPTIKA Marinkovica kao i par omladinaca iz U - 19. Onda cu zakazati par prijateljskih utakmica sa timovima srednjeg kvaliteta. Imam jos planova ali sve ostalo ce te videti kada dodjem kuci i pocnem pricu sa Partizanom. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chapi Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ja sam poceo sa Juventusom i ide mi odlicno. Doveo sam samo Franciska Meridu za nekih 18 miliona. Igram dosta mesovito, cesto odmaram igrace za neke vaznije utakmice. Prvi sam na tabeli ima jos 4 kola do kraja. Interu bezim 4 boda, u polufinalu lige sampiona sam protiv Bayerna i u finalu sam cupa sa Milanom. Ne secam se kada sam ovako dobro poceo menadzer. Svima sa Srecom [privitak je izbrisao admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kliske Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 kako da podesim trening da mi bude 5 zvezdica??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andro Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Pa ajde rekao bi čovjek da nisamo napisali http://fm-balkan.com/index.php?topic=97.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ide predobro,uzeo sam 2 puta kup,sad cu drugi put da udjem u grupnu fazu Lige Evrope... http://www.imagetitan.net/files/2pwus3hib7akj9nepjnx_thumb.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 vidim resio si problem oko boje fontova i sad ti je sve citljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 da,samo boja atributa me sad malo zeza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 da,samo boja atributa me sad malo zeza... recicu ti veceras kako da to sredis. mnogo si nestrpljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ma kakvi,nisam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kliske Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 jel moguce da ja sa partizanom nemogu nikog da pobedim...svi igraci imaju moral superb, svi odlicno napreduju al u 2. sezoni nmg nista da uradim... jel zna mozda neko u cemu je problem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 a ima san istih problem sa hajdukom i arsenalom i onda sam pdusta i uzea slab klub i sad mi ide super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Igram sa Herenvenom i dobro mi ide..ispao sam iz Lige Evrope a u ligi sam 3. imam isto bodova kao drugoplasirani Ajax i tri boda manje od prvog AZ-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Konacno i ja poceh da igram ovaj fm. Izbor kluba je pao na Ham Kam, druga norveska liga. 0 za transfere i 315 000 balans. bice zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 E i pocni pricu!! Da ih bude sto wise,inace owaj topic cu da brisem jer zelim da imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Bolje da si uzeo Degerfors iz 3.svedske ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 @admin prica ako budem imao vremena i jel mozes da pises v umesto w @paul Ham Kam mi se svidja a ja ne uzimam timove koji mi se ne svidjaju edit: nemoj brisati temu jer neces tako naterati clanove da pisu price. Ko hoce da pise pisace je a ko nece nemozes ga naterati brisanjem teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Delija Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Ide predobro,uzeo sam 2 puta kup,sad cu drugi put da udjem u grupnu fazu Lige Evrope... http://www.imagetitan.net/files/2pwus3hib7akj9nepjnx_thumb.jpg Kako tako dobro igras sa Zemunom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 mnogo sam dobar...a i malo me kenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Delija Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 mnogo sam dobar...a i malo me kenja :D a kako tako brzo prelazis sezone ?! Zemun je u drugoj ili trecoj ligi ja msm ? itd sve ... Koji Nemanja Vidic ti to igra ?)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 zemun je u drugoj,cesto idem na holiday,igram po 5 sati dnevno,a nemanja vidic nije onaj iz man.utd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts