Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?

fabregas33
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E pa na ovom fm-u ne znam kako da se nameste korneri a da ne bude korner bug, ne smes ni da stavis da se centrira na penalty area, pa i na far post kad stavis isto je bug, strasno koliko bugova ima FM.  :lud:

Aksi  je pogodio,toure je dao gol posle kornera na odbijenu loptu tevez igra u napadu sto je i normalno za njega

btw kako da snimim utakmicu?

Sad netriba jer si ipak prizna da je CB. Nisan tija odma govorit.

Inaće snimiš tako da kad utakmica završi stisneš na match control --> pa save

E tek sam sad video ovu raspravu o tim valutama, da l' ste bre normalni? Ovo je dakle poslednja ovakva situacija, od sledeceg zajebavanja krecem da kaznjavam.

Inace, ovaj sto je dobio 9:0, ja to ni sa bagom ne bih mogao.

Prvi meč izgubim 0:2 u Sarajevu , za revanš sam očekivao da me potope ali...

http://www.dodaj.rs/t/5/SX/7hgA0ze/borac-bl-v-zeljeznicar-.jpg

Prvenstvo tek 7 i ispao iz liga evrope. Korišćen Korner Bag za ovaj meč,tj u kupu jer mi je to jedina šansa da dođem do evrope,nemam praktično šansi u ligi,ama baš nikakvih. 5 gol je dat iz korner baga,dva iz penala ostali svi iz igre.

Snimak meča: http://rapidshare.com/files/395508642/Borac__BL__v___eljezniae_ar.pkm.html

Nisam mogao da verujem kada su u drugom poluvremenu počeli da daju golove,dakle bez baga bilo bi 5:0,pre ovog meča nisu postigli na 3-4 meča gol i ja se predao čak. :)

p.s. Tražite za koji god hoćete meč snimak samo sam za ovaj koristio. To mi je minut da sačuvam meč i uploadujem.

Evo nakon ovog propalog sava sa hajdukom krecem sa Depotivo la Corunom. Ima li itko od vas nekog iskustva sa deportivom, sta mogu ocekivat, neki dobar klinac il tako nesto :D

Pa i ne baš. U prve dvi sezone se strpi i ne troši puno. Kasnije moš puno napravit. :thumbup: