kobac Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 @admin prica ako budem imao vremena i jel mozes da pises v umesto w @paul Ham Kam mi se svidja a ja ne uzimam timove koji mi se ne svidjaju edit: nemoj brisati temu jer neces tako naterati clanove da pisu price. Ko hoce da pise pisace je a ko nece nemozes ga naterati brisanjem teme sve zavisi ocu li pisati w umjesto v jer sam neki put na telefon pa mi je lakse w???!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 U ovom trenutku cu morati da prekinem igru sa Ham Kamom jer dok ne pohvatam dobro ove nove stvari oko FM-a to ce biti pretezak izazov jer ekipa je 350 000 u minisu i ima -10 000 za plate a pritom je i moral igraca na najnizem mogucem nivou. Ipak vraticu se ponovo na taj sejv da od njih napravim klub koji ce igrati LS jednog dana a do tada cu malo igrati sa nekim malo jacim klubom i to je Fiorentina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Uzeo sam svoj omiljeni Nottingham Forest, engleska druga liga, doveo sam par free igraca, vrijedno spomena: Glauber, Helguera u odbrani, van Meyde i jos nekog solidnog afrikanca u veznom redu i Smolareka u napad, koji za sad, pola odigrane sezone, super igra. Do sad sad iznad ocekivanja (sredina tabele), jer sam 5., ali kao sto rekoh, tek je pola sezone, pa cemo viditi kako cu odraditi drugu polovinu sezone, nadam se da sam trening dobro namjestio, uvijek mi je negdje 'tren' prije 'heavy'. Nadam se da to nije puno, i da necu izmoriti igrace pred kraj sezone. Trening inace ne diram, mislim onaj scedule, samo nekad pomjeran jacinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Prva sezona sa Nottingham Forestom prosla, zavrsio iznad ocekivanja na osmom mjestu, sad doveo par free igraca s kojima je cilj u novoj sezoni da udjem u Premier Ligu, dobro je me je krenulo, 4 kola i pobjede, imam solidan kadar i nadam se uspjehu i ulazku u najvisu eng.ligu sa tradicionalnim klubom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 ja sa buducnosti 2 sezona usao sam u evropa liga i zasad od 2 meca pobjeda i remi a u prvenstvu 7 ali samo jedan poraz 6 remija i 2 pobjede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Trenutno pobedjujem sve redom sa fiorentinom ali nisam zadovoljan igrom. Svaka pobeda mi je nekako kilava i uglavnom mec odluci dobar potez nekog pojedinca i to moram da promenim sto pre. Ipak ono sto sam primetio i sto me strasno nervira je to sto sam u prvih 10-tak zvanicnih utakmica vec dobio 4 direktna crvena kartona a moji igraci uopste nemaju instrukcije da igraju preterano agresivno. Nadam se da cu sutra zavrsiti polusezonu i da cu nastaviti pricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Trenutno pobedjujem sve redom sa fiorentinom ali nisam zadovoljan igrom. Svaka pobeda mi je nekako kilava i uglavnom mec odluci dobar potez nekog pojedinca i to moram da promenim sto pre. Ipak ono sto sam primetio i sto me strasno nervira je to sto sam u prvih 10-tak zvanicnih utakmica vec dobio 4 direktna crvena kartona a moji igraci uopste nemaju instrukcije da igraju preterano agresivno. Nadam se da cu sutra zavrsiti polusezonu i da cu nastaviti pricu moji ne dobe crvene ali zato vodim u ligi po zutim kartonima a tackle je na normal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ide mi odlicno,slika ce vam reci sve... http://www.imagetitan.net/files/9a8r4jnda4kukxmmrpud_thumb.jpg Skipper,stavi i ovo u sig pod nazivom "Da se ne zaboravi" ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 to se ne vazi posto si ti citer ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ma neka ga ustvari nek se igra,sto nije stavio sebi 500+ i nijedan-, i kad kliknes i na + i na - da se uracuna u + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ajmo da ga zbacimo sa vlasti, podjelimo Admine i Global modove, medju sobom ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 nastavite diskusiju u chatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Partizan: Liga sampiona: Usao u grupe(Posle tri kola) Liga: Trenutno prvi(Posle 10 kola) Kup: Ispao(u prvoj rundi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Slobo hoce li biti neka prica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaffer Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Slobo hoce li biti neka prica? sto ti nebi napisao neku pricu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Bice,jos smisljam pravi klub,glupo mi da pisem sa zvezdom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Slobo hoce li biti neka prica? Bice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljuka Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Meni ide katastrofa s kime god da počnem gubim sve u 16 , zadnje sam počeo s dinamom i ista stvar svi me bu�e dali mo�e kakav savjet ili taktika mo�da ??' hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
westlife92 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 pozzz svima...evo ja sam krenuo sa Rosenborgom...trenutno sam 3 u ligi sa 2 utakmice manje....igram 4 kolo Liga Evrope protiv Paok-a,prvu sam ix dobio 1:0...a u kupu sam dosao za sad do cetvrtfinala....uskoro SS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buljo Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 a evo me sad u ulasku u sezonu 13/14, iman odlicnu momcad, najveca promjena koja mi se desila u transferima je to da san proda riberya, mozda malo cudno al vec mu je 30ta i bija je 3ipo sezone u mene, prva polusezona mu je bila katastrofalna, drugu je eksplodira a trecu ujedno i posljednju zatisje i niti pola od partija od sezone prije... tako da mi je i dopizdija i umisto njega san doveja alexisa sancheza, za kojeg mi je skaut reka da ce bit odlicno pojacanje. od trofeja mislin da cu suvereno ka i prijasnjih sezona osvojit ligu a u ligi prvaka sta bog da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buljo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Dopizdija mi veli City i pocea san malo u nize lige, tacnije zadnja spanjolska liga, i to zadnja skupina (B4), Klub EJIDO san uzea, i evo transferi: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_44ba6e27.jpg MP u ligi mi je 1st, tako da se istinski nadan da cu i ostvarit to prvo misto i promociju,a za Kup me nije ni brige, o tome cu mozgat kad/ako se promoviran u visi ligaski rank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 JA UZIMAM 7 ENGLESKU LIGU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
westlife92 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 meni je u engleskoj 10 super sa southwikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Molim bez spama..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
westlife92 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Molim bez spama..! jel sam ja spamovao?...ovo sam napisao kad sam bio malo pripit...nisam ni vido koja je tema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts