Milan1988 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Nema potrebe da me persiras Nego, da vidim da li sam shvatio. Hoces da ti neko napravi ligu ( regionalna liga) koja ce da ima te klubove sto si nabrojao ? Nista vise ? I jos nesto, molim te da pises na latinici, ima ljudi na forumu koji ne znaju cirilicu. Ako neko može da napravi tu ligu što sam stavio ali Omladinci to je teritorijalna liga Novi Sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 A joj, puno trazis... ko zna koliko ima nivoa da se dodje do te lige, treba svaki klub odraditi, pa kupove, ligu... da 3 covjeka prave trebalo bi samo 7 dana da iskopaju informacije, i bar jos toliko da se to odradi kako treba... Izvini, stvarno nemam vremena sad za to, previse je to posla, a mene davi faks... valjda ce neko da pomogne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 A joj, puno trazis... ko zna koliko ima nivoa da se dodje do te lige, treba svaki klub odraditi, pa kupove, ligu... da 3 covjeka prave trebalo bi samo 7 dana da iskopaju informacije, i bar jos toliko da se to odradi kako treba... Izvini, stvarno nemam vremena sad za to, previse je to posla, a mene davi faks... valjda ce neko da pomogne. Ok a jel onda možeš da napraviš novu ligu isto ti klubovi a ne omladinci nego prvi tim, i ako može da dodaš neke klubovi iz okružne lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Verovatno se moze napraviti ta liga.Ali nema sanse da ti budu pravi igraci a tesko ce ti neko i uraditi i dresove i sve to. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Verovatno se moze napraviti ta liga.Ali nema sanse da ti budu pravi igraci a tesko ce ti neko i uraditi i dresove i sve to. :dada Ok,a mešavina Vojvođanske lige i okružne lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 A sto je najgore nema od ovog posla nista :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 A sto je najgore nema od ovog posla nista :dada što nema ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dresovi,grbovi,igraci itd itd.Uzmi lepo ovu ligu sto je Sloba radio i to je to. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan1988 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dresovi,grbovi,igraci itd itd.Uzmi lepo ovu ligu sto je Sloba radio i to je to. :: Ok,znaci nista od moje molbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts