Debeli Ronaldo Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Tema na sajtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivicapevac Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Koliko je najbolje da trainig workload bude rasporedjen i kako da to namestim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Samo nemoj da ti opsti trening pada ispod 60%, a sve ostalo zavisi individualno od igraca. Ako mislis na globalni workload onda gledaj da ti bude nekoliko klikova pre high. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivicapevac Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Vodim OFK BEOGRAD.IMam problem sa nekoliko igraca.Tokom utakmice im kondicija padne ispo 65.Jedan od njih mi je Sasa Markovic ,jedan od najboljih igraca.STA DA RADIM? Pozdrav!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Pa odmori ga malo,neka preskoči 1-2 utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Vodim OFK BEOGRAD.IMam problem sa nekoliko igraca.Tokom utakmice im kondicija padne ispo 65.Jedan od njih mi je Sasa Markovic ,jedan od najboljih igraca.STA DA RADIM? Pozdrav!!!!! daj mu posle svake utakmice u kojoj mu padne kondicija ispod 70 jedan dan odmora. tako bi trebalo da bude spreman za sledecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Takoder, pripreme si lose odradio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Nedavno sam poceo da koristim tvoje treninge, i moram reci da su odlicni, samo imam problema sa ovim igracem, sve sma pokusavao i nikako d anapreduje, a nalazimd a je vrlo talentovan igrac na raznim forumima i da bi od njega mogao postati vrstan defanzivcac, ali on nikako ne napreduje.Pa ako moze mala pomoc... http://www.dodaj.rs/f/20/11b/3cDxV59n/jon-aurtenetxe-overview-.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Smanji mu samo intenzitet rada,jer ima Natural Fitnes samo 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Smanji mu samo intenzitet rada,jer ima Natural Fitnes samo 10. Uradio sam kako si rekao, pa cemo videti kako ce proci. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Nema to veze sa NF. Work rate odredjuje najvise koliko zeli da radi. NF sluzi da mu ocjene ne opadnu previse ako se povrijedi i kad udje u godine. Takodjer ima direktnog uticaja na to da li ce se igrac povrijediti ili ne. Kazes da ti se ne razvija ? Vidim da si mu davao mjesto u prvom timu, a on opet nista. Probaj da mu kazes da nisi zadovoljan sa njegovim treningom. Ali najvjerovatnije je da mu fali 'Ambition' koji je najvazniji element za razvijanje igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Nema to veze sa NF. Work rate odredjuje najvise koliko zeli da radi. NF sluzi da mu ocjene ne opadnu previse ako se povrijedi i kad udje u godine. Takodjer ima direktnog uticaja na to da li ce se igrac povrijediti ili ne. Kazes da ti se ne razvija ? Vidim da si mu davao mjesto u prvom timu, a on opet nista. Probaj da mu kazes da nisi zadovoljan sa njegovim treningom. Ali najvjerovatnije je da mu fali 'Ambition' koji je najvazniji element za razvijanje igraca. Davao sam mu dosta prilike, i guram ga konstantno, jednostavno treba mi stoper. Rekao sam da ne radi dovoljno dobro na treninzima, ali opetnista... Personality mu je fairly loyal, sad neamam pojma sta da radim sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ne mozes nista, radi sta si do sad radio, mozda covjek proradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 brate objasnio si neke stvari.svaka cast za ovaj tutorial...auuuu brate,nista mi nije jasno ali sam shvatio da treba imati sto vise dobrih trenera i da gledam workload i koliko ima zvezdica.... p.s.samo sto pederi iz uprave mi ne daju vise trenera :DD a ove ne mogu da otpustim!!!! BRAVO CARE!!! POZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Da li mi neko može dati novi link za skidanje treninga, pošto mi onaj to ne dozvoljava ?Unaprijed hvala svima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts