Grom Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 koristim ih za sad tek pola sezone i mogu reci najbolji do sada jacaju samo tako extra care svaka cast nikad bolje nisam koristio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Hvala! :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Kako da provjerim workload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Ako mislis na raspodelu workload-a onda ovako: Kad udjes na ekran nekog igraca, nadji 'training' tab na njegovom ekranu, izmedju 'stats' i 'reports'. To se nalazi u donjem levom uglu. Ako mislis na high ili medium workload, koji se odnosi na jacinu treninga za ceo tim, to imas na stranici za timski trening. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Jedno 30000000 puta sam ulazio u treninge i nisam to primetio hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 svaka čast shone...može pomoć kako da ovo ubacim u FM-u i kako da namistim što igrač da trenira...to jednostavno neznam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ubaciš u \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\schedules ak nemaš neku mapu napraviš ju U FM-u, otvoriš training--> Schedules--->Manage Schedules--->Import--->odabereš trening--->Select--->Ok---> i onda stavljaš igrače na treninge koji mu odgovaraju npr. Rooneya staviš na ST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 ako je npr.pozicija DMC stavim ga da trenira DMC...nego zašto ovdje ima puno ovih za trening..ima nešto kovacic i tako to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ja koristim ovaj trening i toga nema... to ti je valjda ostalo od prije, imaš tamo kod Manage Schedules Delete pa ak ti smeta obrišeš ovaj trening se sastoji od: Napravljeni su treninzi posebno za sledece kategorije. GOAL -golmani DW - bekovi DC - centralni odbrambeni DMC - zadnji vezni ( kvarise, ali nikako playmaker-i kao npr Pirlo ) MC - igraci centralne sredine terena AMC - malo kreativniji igraci sredine terena i oni koji su ofanzivnije orijentisani WING - krila ST - napadaci Za omladince nisu napravljene sve ove kategorije, vec su osnovne 4 prepravljene/pojacane i tako ostavljene jer mislim da omladincima ne treba praviti velike razlike u intenzitetima treninga. Dodatno su napravljeni treninzi za predsezonu i to tri grupe. PRE-SEASON DEF - za sve odbrambene igrace PRE-SEASON MID - za sve igrace sredine terena PRE-SEASON FOR - za sve napadace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 može li se to sve odjednom??ima puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Mislim da ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 izbrisao sam...np.. EDIT:Treba li u training->players i onda ono ask assistant...treba li to mijenjati ili..da ostavim kako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 @shone Jel ti se igraci zale na training workload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 tebi valjda jesu..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Ne nego na moj trenutni trening se zale pa ocu da menjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Kod svakog igrača imaš workload pod treningom. Stavi da bude medium sa jednim klikom od overloada i neće se žalit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Zar se onda ne smanjuje svim igračima workload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Mislim da je SI upravo na to ciljao, da se svakom igraču moraš posebno posvetit sa treningom kako bi izvukao maksimalne rezultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Dobro da su shvatili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Kod mene su se zalili samo oni koji su imali lose personality osobine ( neambiciozni ), ili oni koji su bili na transfer listi ili pred kraj ugovora. Igraci iz prvog tima, ako se dobro secam, se nikad nisu zalili. Ako ti je trening na medium, onda ne bi smeli da se zale. Gledaj da nemas previse pojedinacnih delova treninga ( ball controll, defending itd) na high nivou. Mozda to moze da bude problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 A jel moze samo pojedincu da se smanji workload, a ne ono u treninzima da se smanji celoj grupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Stavi pojedinca da trenira posebnim rasporedom, to je jedino riješenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 A jel moze samo pojedincu da se smanji workload, a ne ono u treninzima da se smanji celoj grupi Kod mene svaki igrac ima poseban trening ili bar svaki "player role" ima poseban trening Tako da mi je workload uvijek light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 A jel moze samo pojedincu da se smanji workload, a ne ono u treninzima da se smanji celoj grupi Ako hoces samo jednom da smanjis, onda moras da napravis poseban rezim treniranja za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Ok hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts